Bogati lipanjski vikend @ Liburnija

fita-draga-sm…u nastavku teksta pročitajte koje vas sve manifestacije očekuju ovaj vikend…
…svi liburnijski Gradovi i Općine zastupljene su u vodiču – po onoj staroj – za svakog po nešto…

Kastav, Lovran, Opatija, Mošćenička draga, Matulji – Zakoračili smo u prvi vikend u lipnju, koji obiluje zabavnim i kulturnim događanjima. Uz već najavljene manifestacije – Matujski dani, Dana grada Kastva i 2. regata tradicijskih barki na jedra za trofej “Nino Gasparinic”, Festival Kvarner, koncert Zagrebačke filharmonije, Quisisana Op-Art – održati će se nekoliko zanimljivih manifestacija koje obavezno morate pogledati.
Pa krenimo redom od Mošćeničke Drage, preko Opatije i Voloskog, prema Kastvu.

Liburnija.net: Andra Stanić

Liburnija.net: Andra Stanić


Povodom 135. godišnjice rođenja književnika Vladimira Nazora, Gradska knjižnica i čitaonica ”Viktor Car Emin“ Opatija, organizirala je predstavljanje knjige ”Tražim nekog dječaka“, autorice Marije Gračaković, prof. Predstavljanje knjige održati će se danas, 3. lipnja s početkom u 18,30 sati u dvorani Kulturnog doma ”Zora“.
U art-galeriji Opatijski portun, večeras će se otvoriti izložba ”Boje života” Andree Stanić. Umjetnica Andrea Stanić iz Jurdana izlaže svoje radove u galeriji Opatijski portun, Opatija, na izložbi pod nazivom “Boje života” . Otvorenje je zakazano za 19 sati, a izložba ostaje otvorena do 14. lipnja.
Uz već spomenuti festival, Quisisana Op-art, u Malom Quorumu, održati će se benefit koncert pod nazivom ‘Rockom za životinje’. Ulaz od 15 kuna plaća se u humanitarne svrhe za Azil Viškovo, a ako imate kod kuće stare deke, plahte, krpe, staru istrošenu robu koja vam ne treba i koju biste inače bacili, stare posude (zdjele, lonce…), ogrlice, vodilice, igračke, bilo što bi moglo poslužiti, dofurajte u subotu u Quorum, njima će svaka pomoć dobro doći, poručili su organizatori.
Liburnija.net: Blues night @ Kastav

Liburnija.net: Blues night @ Kastav


Ljubitelji bluesa, mogu ‘potegnuti’ do Kastva, gdje će se danas 20 do 24 sata, u ugodnom ambijentu Restorana & bara Vidikovac (Put Vladimira Nazora 6), održati će se koncert Jed Becker`s Groupa. U bendu sviraju Emir Grozdanić (gitara), Robert Antolić (vokal, bas), Zlatan Erceg (bubanj) i Mauro Staraj (hammond), a ulaz na koncert je slobodan!
U subotu, 4. lipnja s početkom u 10 sati, održati će se Međunarodno prvenstvo streličara – FITA 2011. Međunarodno prvenstvo streličara održati će se na nogometnom igralištu ”Slatina” u Mošćeničkoj Dragi. Također, u opatijskoj vili Angiolini, s početkom u 19 sati, održati će se promocija knjige “Stališ duša Župe Veprinac – dio 2″, prof.dr.sc. Roberta Žigulića. Pored autora u programu sudjeluju dr.sc. Vjekoslava Jurdana, Valerio Orlić i brojni drugi gosti.
Ova cjelodnevna manifestacija započinje u 10 sati, a dodjela nagrada predviđena je za 19 sati na terasi hotela ”Mediteran”.
fita
Nikola Cvjetović / Liburnija.net
Vezane vijesti:
Kastav obilježava svoj Dan
2. regata tradicijskih barki “Nino Gasparinic” @ Lovran
Svečano otvorenje ‘Ljeta na Ljetnoj’ @ Opatija
VIDEO: Quisisana Op-Art 2011. @ Volosko
VIDEO: 4. Matujski dani @ Matulji
Festival Kvarner: Koncert Martine Filjak @ Opatija
Rockom za životinje @ Quorum

#wpdevar_comment_3 span,#wpdevar_comment_3 iframe{width:100% !important;}
error: Content is protected !!