Cabaret à la carte – Scenska poslastica za najfinija nepca ovog četvrtka na terasi hotela Milenij @ Opatija

Karolina Šuša

Cabaret à la Carte terasu hotela Milenij spretno pretvara u kazalište, donoseći tako teatar pred koncertnu publiku. Probajte Cabaret à la carte, fin je!

Opatija – Cabaret à la carte je džepni mjuzikl, pravi kabaretski show s glazbom uživo, održat će se ovog četvrtka, 9. kolovoza s početkom u 20:30 sati sat na terasi hotela Milenij. Kostimirani šareni sekstet donosi pjesme koje znate, uz točke ćete zavoljeti i priču koja će vas nasmijati. Odvija se na pozornici, ali se spušta i u publiku.

Uključuje vječne hitove kao što su Mein Herr, I wanna be loved by you, Life is a cabaret, kao i nježnije brojeve kao što su Singin’ in the rain ili Oh, so quiet i mnoge druge. Mladi talentirani jazz trio (klavijature, kontrabas, bubanj) pobrinut će se za vaše uši, a zanosne plesačice u prigodnim kostimima svojim će se step i jazz koreografijama osigurati večer za pamćenje.

U mjuziklu sudjeluju: Karolina Šuša, Anamaria Papić, Martina Matković, Antonia Bašković, Sanja Babić i Lidija Strika, ulaz se ne naplaćuje, a stol se može rezervirati na recepciji hotela Milenij (+385 51 202 000). Također, tijekom posljednjeg ovogodišnjeg gala koncerta na terasi Milenija gosti mogu uživati u posebnoj ponudi koktela od ruma.

I. M. / PodUčkun.net

#wpdevar_comment_3 span,#wpdevar_comment_3 iframe{width:100% !important;}
error: Content is protected !!