Cesta pusne domaće hrani i tanac uz Lady lunu i Trio Nika Polesa subotu va Štale @ Permani

Kuhari restorana „Stara pošta“ i Ugostiteljska škola z Opatije pokaževat će kako se po starinsku parićuje kisela repa z fažolon, palenta, kapuz, kobasice, ocvirki i zapešt te pusne slatke delicije kod ča su ulenjaki, kroštuli, presnac, i drugi specijaliteti.

Permani – Maškarani šušur pul Stare Pošti nastavlja se ove subote, 16. veljače, od 17 sati programom pod nazivom ”Cesta pusne domaće hrani’

– Na “Ceste pusne domaće hrani’ o puste se parićuju pusne delicije, a tako će bit i večeras. Parićevat će se slatki i slani specijaliteti ki su tradicionalni za Općinu Matulji i Liburnijski kraj va pusno vreme. Va prostoreh kuhinje restorana „Stara pošta “ i va „Štale“ kuhat će se pusno. Kuhari restorana „Stara pošta“ i Ugostiteljska škola z Opatije pokaževat će kako se po starinsku parićuje kisela repa z fažolon, palenta, kapuz, kobasice, ocvirki i zapešt te pusne slatke delicije kod ča su ulenjaki, kroštuli, presnac, i drugi specijaliteti. Pozivamo seh ki su zainteresirani da pridu videt kako se parićuje i provat ča se dobrega kuha, javila je Tina Dekleva Babić iz restorana iz Stara pošta.

Subotnji program bit će zaokružen feštom uz Lady luna band i Trio Nika Polesa koja počinje u 21 sat. Ulaz na sve program je slobodan….

error: Content is protected !!