Članovi Puhačkog orkestra Lovran otvaraju tjedan s pregršt zabavnih događanja @ Lovran

…ilustracija…

Premijera manifestacije Summer night Medveja – Music under the stars zakazana je za četvrtak 9. kolovoza kada će petnaestoro izvođača svojim bogatim repertoarom i glasovima posjetitelje zabavljati i tjerati na ples u noći kada imamo i uvijek rado viđene goste – zvijezde padalice, najavili su organizatori iz Turističke zajednice Općine Lovran.

Grooversi

Lovran – Manifestacija Ljeto u Lovranu ovaj tjedan donosi tri zanimljive manifestacije. Trolist događanja večeras, 7. kolovoza, otvaraju članovi Puhačkog orkestra Lovran, koji će na trgu sv. Jurja s početkom u 21 sat održati koncert.

– U cilju obogaćivanja turističke ponude Medveje ove se godine prvi puta organizira manifestacija pod nazivom Summer night Medveja – Music under the stars. Romantična večer bit će upotpunjena uz glazbu na tri lokacije. U caffe baru Baraka s početkom u 20 sati nastupit će Trio Cukar&Caffe, u restoranu Medvejica od 21 sat, s gostima će plesati ekipa iz Grooversa, dok će klapa Intriga zabavljati goste u konobi Kali od 20 sati. Premijera manifestacije Summer night Medveja – Music under the stars zakazana je za četvrtak 9. kolovoza kada će petnaestoro izvođača svojim bogatim repertoarom i glasovima posjetitelje zabavljati i tjerati na ples u noći kada imamo i uvijek rado viđene goste – zvijezde padalice, najavili su organizatori iz Turističke zajednice Općine Lovran.

Subota, 11. kolovoza, rezervirana je za Lovransku noć uz Maju Šuput i Dellboys Band. Fešta kreće u 20 sati, uz bogatu gastro ponudu koja će dočekati sve posjetitelje lovranskog mula.

Dellboysi

N. Cvjetović / PodUčkun.net

#wpdevar_comment_3 span,#wpdevar_comment_3 iframe{width:100% !important;}
error: Content is protected !!