Članovi Savjeta mladih pozivaju Opatijce da zavrte rundu promjena!

Arhiva: Savjet mladih

Savjet mladih Grada Opatije osnovan je u cilju aktivnog uključivanja mladih u javni život grada. Svojim djelovanjem njegovi članovi nastoje poticati sudjelovanje mladih u odlučivanju o područjima od interesa i značaja za mlade.

Opatija – Pred Savjetom mladih Grada Opatije je osmišljavanje Programa rada i financijskog plana rada za 2019. godinu, te vas pozivaju da i vi iskoristite priliku i izrazite svoje ideje. Za sve prijedloge je spreman univerzalni obrazac na ovom linku, pa vas molimo da ga ispunite ili da ga podijelite na profilima svojih društvenih mreža, stoji u objavi na službenim stranicama Grada.

Savjet mladih Grada Opatije osnovan je u cilju aktivnog uključivanja mladih u javni život grada. Svojim djelovanjem njegovi članovi nastoje poticati sudjelovanje mladih u odlučivanju o područjima od interesa i značaja za mlade. Do sada su proveli brojne aktivnosti s ciljem boljeg upoznavanja mladih s mogućnostima njihovog uključivanja i sudjelovanja u lokalnoj zajednici, a sada su odlučili napraviti iskorak i saslušati svoje sugrađane.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!