Dan otvorenih vrata DV Opatija – Opatijski dječji dan ovog petka u DV Opatija

— Tijekom manifestacije posjetitelji će moći vidjeti i izložbu dječjih uradaka koji su nastali tijekom ovogodišnjeg obilježavanja Festivala znanosti. Pozivamo sve roditelje i djecu da nas posjete i priključe ovoj manifestaciji dobre energije i zabave, najavili su iz Dječjeg vrtića Opatija.

Opatija – Dan otvorenih vrata DV Opatija – Opatijski dječji dan održat će se ovog petka, 12. travnja 2019. u prostoru novog vrtića na Punta Kolovi.

– U jutarnjim satima u vrtiću Opatija na Punta Kolovi održat će se predstava “Boje duge – priča o bojama” u izvedbi Teatra Puna kuća u suradnji s Kazalištem Mala scena za djecu koja pohađaju vrtić Opatija kojom ćemo zaokružiti i obilježavanje ovogodišnjeg Festivala znanosti čija tema je Boje. Ista predstava održat će se istoga dana i u vrtiću Volosko u 14 sati za djecu koja pohađaju vrtić Volosko, a u goste nam dolaze i djeca iz Igraonice Girotondo. U popodnevnim satima u novoj zgradi vrtića Opatija na Punta Kolovi od 15 do 18 sati održat će se niz aktivnosti koje su za roditelje i djecu pripremili odgajatelji, odgajateljice i stručni tim DV Opatija u suradnji s roditeljima i vanjskim suradnicima – sportske igre, kreativne radionice, likovne radionice, radionice izrade zdrave hrane i napitaka (raw food). Tijekom manifestacije posjetitelji će moći vidjeti i izložbu dječjih uradaka koji su nastali tijekom ovogodišnjeg obilježavanja Festivala znanosti. Pozivamo sve roditelje i djecu da nas posjete i priključe ovoj manifestaciji dobre energije i zabave, najavili su iz Dječjeg vrtića Opatija.

 

 

 

error: Content is protected !!