Danas počinje Međunarodni turnir odbojke na pijesku Ičići MASTERS 2018.

Arhiva

– U glavnom dijelu turnira sudjelovat će najbolji hrvatski muški par, a stižu nam trenutno najjača tri para s muške slovenske scene odbojke na pijesku te također druga i treća najjača ekipa iz Srbije. Jednaku dozu napetosti očekujemo i na ženskim utakmicama! Bit će ovo vrlo zanimljiv turnir, izjavio je Ivan Đorđević, sportski direktor Kluba odbojke na pijesku Opatija.

Ičići – Međunarodni turnir odbojke na pijesku Ičići MASTERS 2018., u organizaciji Hrvatskog odbojkaškog saveza i Kluba odbojke na pijesku Opatija, ove se godine može pohvaliti rekordnim brojem prijavljenih ekipa – 20 muških i 20 ženskih. Za nagradni fond od 50.000 kuna u glavnom dijelu turnira igrat će 16 muških i 16 ženskih parova, a ovo natjecanje ujedno će biti četvrto u sklopu Otvorenog prvenstva Hrvatske te jedino kojeg krasi MASTERS titula.

– Nadali smo se prijavama iz cijele regije, no ovogodišnji broj prijavljenih i muških i ženskih parova premašio je sva naša očekivanja stoga smo broj ženskih ekipa s 12 povećali na 16. U glavnom dijelu turnira sudjelovat će najbolji hrvatski muški par, a stižu nam trenutno najjača tri para s muške slovenske scene odbojke na pijesku te također druga i treća najjača ekipa iz Srbije. Jednaku dozu napetosti očekujemo i na ženskim utakmicama! Bit će ovo vrlo zanimljiv turnir, izjavio je Ivan Đorđević, sportski direktor Kluba odbojke na pijesku Opatija.

Turnir će početi kvalifikacijama danas, s početkom u 16 sati, dok će glavni dio turnira trajati od petka do nedjelje. Posljednji dan turnira rezerviran je za finalne mečeve te utakmice za treća mjesta koje će se igrati na glavnom terenu, a snimat će ih Arena Sport i Sportska televizija.

– Gledatelje, osim fantastičnih odbojkaških utakmica, očekuju bogate nagrade koje su osigurali brojni sponzori te ih ovom prilikom pozivamo da nam se pridruže i ove godine jer je ulaz na turnir za sve dane potpuno besplatan. Sve informacije, novosti i zanimljivosti svakako pratite na društvenim mrežama Kluba odbojke na pijesku Opatija te na našoj novoj internetskoj stranici www.icicimasters.com na kojoj će se moći vidjeti rezultati na kraju svakog dana, poručili su organizatori.

N. C. / PodUčkun.net

#wpdevar_comment_3 span,#wpdevar_comment_3 iframe{width:100% !important;}
error: Content is protected !!