Danas se održavaju Dani sporta i promocija kalendara Dječjeg vrtića @ Matulji

...ilustracija...

…ilustracija…

Dani sporta započinju u 17 sati u matuljskoj školskoj sportskoj dvorani, dok će predstavljanje kalendara u 18 sati u Domu Hangar ”začiniti” i zanimljiva predstava glumačke skupine Dječjeg vrtića.

Matulji – Dani sporta Općine Matulji održat će se danas, u četvrtak 4. prosinca u školskoj sportskoj dvorani, a centralni dio ove manifestacije bit će prezentacija sportskih klubova s matuljskog područja, te natjecanje osnovnoškolaca od 1. do 4. razreda u zabavnim sportskim igrama.

dani_sporta_2014

U sklopu programa, u 17 sati održat će se prezentacija knjige ”Otkrivam šah” autora Milovana Matetića, nakon toga riječki velemajstor Marin Bosiočić odigrat će simultanku – šahovski meč protiv deset suparnika istovremeno, a u 17.30 sati predviđen je početak učeničkih sportskih igara.

Uz školarce, aktivni će biti i vrtićari, a posebice njihove odgajateljice – danas u 18 sati najavljena je promocija kalendara Dječjeg vrtića Matulji za 2015. godinu, i to u Domu Hangar. Autori kalendara, naravno, su matuljski mališani, dok su tete osmislile novu predstavu nazvanu ”Štorija va štorije” koju će tom prilikom izvesti.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!