Dora 2010. u Opatiji

doraOve godine Opatija će ostati bez dvije manifestacije: Opatijskih serenada i Evergreena…
Opatija – Danas je u uredu opatijskog gradonačelnika potpisan ugovor o realizaciji projekta Dora 2010. između LRH d.d. i HRT-a. Osamnaesti po redu izbor za pjesmu Eurovizije DORA održat će se 5. i 6. ožujka u Kristalnoj dvorani Hotela Kvarner. Pobjednik ovogodišnje ”Dore” iz Opatije putuje u Oslo, ”Pjesma Eurovizije 2010” održat će se 25., 27. i 29. svibnja u prošlogodišnjoj zemlji pobjednici – Norveškoj.
Potpisivanju su osim potpisnika, v.d. ravnatelja HRT-a Josipa Popovca i predsjednika uprave LRH d.d. Kristjana Straničića, nazočili gradonačelnik Ivo Dujmić, direktorica TZ Grada Opatije Jasna Doričić sanković, ravnatelj Festivala Opatija Bojan Šober kao i predstavnici zabavnog i radijskog programa HRT-a: Zoran Mihajlović, v.d. ravnatelj radija; Branko Matutinović, producent zabavnog programa; Domagoj Burić, direktor programa HTV-a; Elizabeth Homsi, urednica zabavne redakcije HTV-a; Tomislav Pulić iz produkcije programa HTV-a i Sandra Vojković, v.d. ravnateljice glazbene proizvodnje HRT-a.
Ovom prilikom gradonačelnik Dujmić je naglasio da se nada da ćemo vrlo brzo uspjeti prebroditi ovo recesijsko razdoblje i da će nam se već iduće godine vratiti Evergreeni i Opatijske serenade, dok je v.d. ravnatelja HRT-a, Josip Popovac u svom izlaganju istaknuo je da Opatija pripada Dori, a Dora Opatiji.
Nikola Cvjetović

error: Content is protected !!