Drago Korošak zahvalio biračima: Lista Volim Lovran je treća opcija u Općinskom vijeću

Lovran

Korošak je kazao kako je lista koju je predvodio samostalno dobila 175 glasova, odnosno 11,24 posto, što ih je smjestilo iza dva velika bloka – AM-HNS-LIST s jedne i SDP-HSU-PGS-HSS s druge strane.

Lovran – Nositelj kandidacijske liste grupe birača Volim Lovran Drago Korošak zahvalio je svim biračima koji su njemu i njegovim kolegama dali svoj glas i time doprinjeli dobrom izbornom rezultatu za Općinsko vijeće Općine Lovran.

Drago Korošak

– Pod „dobrim rezultatom“ smatramo da smo sami, bez koalicijskih partnera, samostalno dobili 175 glasova ili 11,24 posto što nas je svrstalo na treće mjesto kandidacijskih lista. Ispred nas su samo dva koalicijska politička bloka: AM-HNS-LIST i SDP-HSU-PGS-HSS, kazao je Korošak.

Inače, prema rezultatima za Općinsko vijeće, dvije velike koalicije osvojile su po pet mandata, a pojedinačne liste HDZ-a, IDS-a i nezavisna lista koju je predvodio Korošak po jedno mjesto u Vijeću.

– Ovaj rezultat je pokazatelj da su građani Lovrana i Lovranšćine prepoznali naš rad, trud i upornost u prethodnom razdoblju. Nadali smo se, potajice, i drugom vijećniku u Općinskom vijeću Općine Lovran jer smo imali i dodatna obećanja glasača koja se nisu ostvarila. Svim našim glasačima još jednom zahvaljujemo te obećavamo da ćemo na sve moguće načine nastojati opravdati ukazano nam povjerenje, kazao je Korošak.

Davor Žic / PodUčkun.net

#wpdevar_comment_3 span,#wpdevar_comment_3 iframe{width:100% !important;}
error: Content is protected !!