Drago Pilsel predstavlja knjigu ‘U što vjerujemo mi koji u boga ne vjerujemo’ @ Rijeka

Uz autora, odnosno urednika knjige objavljene u izdanju VBZ-a, na predstavljanju će sudjelovati Vojko Obersnel, Sanja Sarnavka, Oleg Mandić, Nikola Petković i Drago Glamuzina.

Rijeka – Knjiga „U što vjerujemo mi koji u boga ne vjerujemo“ koju je osmislio i uredio poznati domaći novinar i publicist Drago Pilsel, svoje će predstavljanje pred riječkom publikom doživjeti u utorak, 13. ožujka u 19 sati u gradskoj vijećnici.

Oleg Mandić

– Želio sam, naime, jer sam vjernik i kršćanski teolog, pokazati puno poštovanje svojim prijateljima i sugrađanima nevjernicima i dati poticaj svima onima koji se tako osjećaju, a more ih je, da to stanje u Hrvatskoj prestane, to jest, da bude apsolutno slobodno prakticirati, bez negativnih posljedica, bilo kakav svjetonazor ako je u duhu Ustava, kazao je Pilsel o knjizi.

Uz autora, odnosno urednika knjige objavljene u izdanju VBZ-a, na predstavljanju će sudjelovati Vojko Obersnel, Sanja Sarnavka, Oleg Mandić, Nikola Petković i Drago Glamuzina.

Knjiga „U što vjerujemo mi koji u boga ne vjerujemo“ zanimljiva je skupina tekstova različitih autora koji su dali svoje odgovore na odnos prema religiji i vjerovanju. Svoj doprinos nastanku knjige dali su Neven Barković, Sandi Blagonić, Ivana Bodrožić, Rada Borić, Nadežda Čačinović, Nenad Jarić Dauenhauer, Srđan Dvornik, Zoran Ferić, Mirela Holy, Ivo Josipović, Saša Kosanović, Pero Kvesić, Oleg Mandić, Dragan Markovina, Ivica Maštruko, Vili Matula, Anto Nobilo, Boris Pavelić, Nikola Petković, Marko Pogačar, Željko Porobija, Čedo Prodanović, Vesna Puhovski, Zoran Pusić, Borivoj Radaković, Tanja Rudež, Ines Sabalić, Sanja Sarnavka, Seid Serdarević, Velimir Srića, Aleksandar Stanković, Ante Tomić i Danilo Vranić.

D. Ž. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!