Druga Bajkaonica ove subote u galeriji Laurus @ Lovran

Društvo „Naša djeca“ Opatija – ogranak Lovran poziva svu djecu da dođu i budu dio priče čarobnog svijeta pod motom “Neka odrastanje bude dječja igra”. Sudjelovanje na Bajkaonici u potpunosti je besplatno.

Lovran – Druga Bajkaonica, pripovijedanje priča u okviru projekta Neka odrastanje bude dječja igra kojeg već treću godinu provode tvrtka Beiersdorf Hrvatska i Savez društava naša djeca Hrvatske održat će se u Galeriji Laurus 26. siječnja s početkom u 17 sati.

Riječ je o maštovitom smišljenom kutiću za pripovijedanje i Pu(T)ne torbe priča. Kako pripovijedanja nema bez pripovjedača, uz posebnu opremu u kutiću se nalazi i educirana osoba, pripovjedačica, mlada volonterka studentica ranog predškolskog odgoja Antonia Katić. Pripovjedačica će kroz pričanje priča poticati djecu na razmišljanje o svijetu koji ih okružuje, pomagati u učenju brojeva i slova, razvijati socijalno – kognitivne vještine, omogućavati međusobno druženje te djecu poticati na razvijanje mašte. Priče i bajke sada će lakše dolaziti do djece. Društvo „Naša djeca“ Opatija – ogranak Lovran poziva svu djecu da dođu i budu dio priče čarobnog svijeta pod motom “Neka odrastanje bude dječja igra”. Sudjelovanje na Bajkaonici u potpunosti je besplatno.

 

 

error: Content is protected !!