Dujmić nakon sastanka s nogometašima: Da je bilo malo volje, dokumentacija za stadion mogla je biti gotova @ Opatija

Gradonačelnik Dujmić na sastanku s predstavnicima kluba napomenuo je kako se radi o istom idejnom rješenju od pred dvije godine te da je bilo malo volje već je dokumentacija za uređenje nogometnog igrališta mogla biti gotova.

Opatija – Kreće se u izradu idejnog projekta za ishodovanje lokacijske dozvole za rekonstrukciju opatijskog stadiona, nakon čega slijedi izrada glavnog projekta i početak radova, zaključeno je na sastanku koji je održan jučer u uredu opatijskog gradonačelnika Ive Dujmića, kojemu su prisustvovali predstavnici NK Opatija i arhitekt Siniša Zdjelar (ZDL Arhitekti).

Sudionici sastanka razmotrili su projektni zadatak za izradu idejnog projekta – daljnje razrade idejnog rješenja nogometnog stadiona Opatija koje je izradio ured ZDL Arhitekti . Također, diskutiralo se i o zadovoljavanju kriterija Hrvatskog nogometnog saveza pri uređenju nogometnog igrališta. Prema procjenama, projektna dokumentacija i dozvole trebale bi biti ishodovane do kraja 2018. godine.

Gradonačelnik Dujmić napomenuo je kako se radi o istom idejnom rješenju od pred dvije godine te da je bilo malo volje već je dokumentacija za uređenje nogometnog igrališta mogla biti gotova. Predstavnici NK Opatija i arhitekt Zdjelar izrazili su zadovoljstvo održanim sastankom.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!