Festival mode: Najavljena modna manifestacija CITY 45 20 @ Trsatska gradina

tiskovna_konferencija_city_45_20

Osam dizajnera i dvije posebne haljine kao zvijezde modne revije u subotu, 11.07. Ulaz je slobodan, otvara se u 20:30 sati, a modna revija započinje sat vremena kasnije, dok će po završetku revije posjetitelje zabavljati renomirani DJ Šošo.

Rijeka – Trsatska gradina ove će godine ugostiti drugo izdanje modne manifestacije CITY 45 20. Neobično ime događanja u prijevodu znači Grad Rijeka, naime broj 45 20 označava početak koordinata grada na Rječini, grada koji je oduvijek bio poznat po multikulturalnosti i različitim stilovima te suživotu mode, kulture i umjetnosti.

Upravo ova manifestacija, koja je na rasporedu 11. srpnja na Trsatskoj gradini, modi pristupa kao obliku umjetnosti, a svoje će najnovije kolekcije na najljepšoj lokaciji u Rijeci predstaviti brojni dizajneri s Kvarnera, ali i šire.
Cijeli vikend bit će u znaku mode i ljepote, presenting corneri, modna izložba, a organizatori najavljuju i zanimljiv program za vrijeme trajanja modne revije koja počinje u 21:30 sati. Javnosti će se predstaviti haljina s motivom morčića Andy’s stuff by Andrea Anić koju su za dan Grada Rijeke kreirali sami sugrađani.

Nakon prošlogodišnje najduže haljine na svijetu salon Marie Marije Marcenich predstavit će novu ekskluzivnu haljinu koja svjetli!

– Nećemo puno otkrivati, pozivamo sve da dođu i pogledaju haljinu, vjerujte, isplati se, poručila je Marija Marcenich.

Svoje će najnovije modne kolekcije predstaviti čak osam dizajnera! Vjenčanice Biba, Andy’s stuff, Hero4Heroes, Lada Szabo Kajfež, Agjamal, Salon Marie, Peperoncina design i modni atelier Sally – očekuje nas osam prekrasnih kolekcija koje će zasigurno naći put do srca pripadnica nježnijeg spola.

Reviju će voditi prema izboru Globusa najljepša Hrvatica, djevojka koje se smiješi s brojnih billboarda i naslovnica, Nikolina Miletić. Reviju će nositi poznate manekenke poput Lane Gržetić, Miss Hrvatske, Anje Bijelić, Ive Frankić, Miss Elegancije Europe. U izložbenom dijelu manifestacije sve posjetittelje očekuju modne fotografije hit brendova poput Karle i unikatnih torbica IB kao i haljine riječkih dizajnera.

Presenting corneri dio su postava Gradine oba dana vikenda, a uz riječke izlagače dolaze i vrlo traženi brendovi iz Zagreba poput AD’sign aktovki Ane Dorotić te Geppeto naočale. Svakako ovaj vikend posjetite Trsatsku gradinu i uživajte u modnom ruhu najljepše lokacije na Kvarneru.Ulaz je slobodan, otvara se u 20.30, a modna revija započinje u 21.30 sati, a po završetku revije posjetitelje će zabavljati renomirani DJ Šošo.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!