Festival vatrometa u Opatiji uz Vatrene!

vatromd1_01_2012 (05)

Program Festivala vatrometa započinje u 19 sati uz žonglere, ulične zabavljače i glazbene nastupe bendova Love Runners, Dellboys i Brudafunk Band. Obucite su u kockasto, uzmite navijačke rekvizite i dođite u Opatiju uživati u nogometu, glazbi i vatrometu!!!

utakmica_hrvatska_spanjolska_europsko_prvenstvo_francuska_2016_opatija_ika_navijaci_1_01

Opatija – Na opatijskom kupalištu Slatina za vrijeme odvijanja manifestacije Festival vatrometa, ove subote 25. lipnja, na vanjskom ekranu pratit će se utakmica osmine finala Europskog prvenstva između Hrvatske i Portugala. Iz tog razloga program Festivala vatrometa prilagodit će se terminu odigravanja utakmice pa će se Baby vatromet ispucati po završetku prvog poluvremena (umjesto u 22:15 predviđeno vrijeme ispucavanja je 21:55h), dok će za veliki piromuzički vatromet vrijeme ispucavanja biti po planu u 23:30 h uz eventualnu prilagodbu utakmici.

Program Festivala vatrometa započinje u 19 sati uz žonglere, ulične zabavljače i glazbene nastupe bendova Love Runners, Dellboys i Brudafunk Band. Obucite su u kockasto, uzmite navijačke rekvizite i dođite u Opatiju uživati u nogometu, glazbi i vatrometu!!!

Dellboys

Dellboys

Posljednja subota lipnja tradicionalni je termin za Festival vatrometa u Opatiji, koji će na plaži Slatina 6. godinu zaredom predstaviti uzbudljiv piromuzički spektakl praćen nastupom vrhunskih glazbenika i vještih žonglera, uličnih zabavljača te „akrobata vatrom“.

Uzbudljivu eksplozivnu i emotivnu rapsodiju, mješavinu glazbe i spektaklularnih koreografija na nebu iznad Slatine skladat će novo izdanje Festivala vatrometa, koje će se održati u Opatiji u subotu, 25. lipnja na praznik Dana državnosti.

Tradicionalno, posljednja subota u lipnju u Opatiji pripada ovom pirotehničkom spektaklu, a ove godine točno u 19 sati otvorit će ga nastup grupe Love Runners, čije su pitke etno-jazz i latino melodije idealna glazbena kulisa za toplo lipanjsko predvečerje. Osim na nebu, vatreno će biti i na samome kupalištu Slatina, gdje će svoje zadivljujuće vještine predstaviti ulični zabavljači i žongleri te „akrobati s vatrom“ koji će prirediti „Fire Show“.

Brudafunk

Brudafunk

Grupa Dellboys od 20 sati ubrzat će ritam večeri rock’n’roll i navijačkom glazbom, i tako uvesti gledatelje u nogometnu utakmicu osmine finala Hrvatska – Portugal. Po završetku prvog poluvremena oko 21:55 sati opatijsko će nebo obasjati Baby vatromet posebno osmišljen za najmlađe, i to uz glazbenu podlogu iz popularnog animiranog filma “Malci”. Glavna točka večeri, piromuzički vatromet započet će oko 23.30 sati i donijeti brojnim gledateljima okupljenima na Slatini i obalnom šetalištu središnji spektakl večeri u kojem će raskošne koreografije biti povezane s glazbom slavnih filmskih hitova. Nastavak zabave na glavnom opatijskom kupalištu, i nakon posljednje „eksplozije na nebu“ osigurat će Brudafunk Band.

Love Runners band

Love Runners band

– Festival vatrometa spada među naše najposjećenije manifestacije, a taj jedinstveni koncept u kojem su spojeni glazba i vatromet u proteklih šest godina se etablirao kao jedan od centralnih opatijskih ljetnih događanja, koje donosi posebnu živost i uzbuđenje Slatini i Opatiji, kazala je direktorica Turističke zajednice Suzi Petričić, pozvavši građane i posjetelje Opatije da dožive spektakl koji svake godine donosi nova uzbuđenja i iznenađenja bodreći Vatrene u osmini finala Europskog nogometnog prvenstva.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!