FOTO: Atraktivnim finalnim mečevima završen Međunarodni turnir u odbojci na pijesku – ‘Ičići open 2014.’

medunarodni_turnir_icici_open_odbojka_pijesak_2014_finale

Martina Matić i Daniel Pokeršnik proglašeni su za najbolje igrače turnira. Veliku fotogaleriju pogledajte na ovom linku…

Ičići – Nakon puna tri dana sporta i dobre zabave završen je Međunarodni turnir u odbojci na pijesku – ‘Ičići open 2014.’ U ženskoj konkurenciji pobjedu su odnijele Dina Bečić i Martina Matić, dok su u muškoj konkurenciji slavili Petar Bedrač i Daniel Pokeršnik iz Slovenije.

Najuspješniji natjecatelji i predstavnici organizatora

Najuspješniji natjecatelji i predstavnici organizatora

Maja Roško i Nina Kontrec osvojile su drugo mjesto, dok su se Andrea Čanković i Sara Radanović plasirale na treće. U muškoj konkurenciji drugo mjesto pripalo je Filipu Siliću i Ivanu Zeljkoviću, dok je treće mjesto osvojio Igor Omrčen i Nikša Dell’orco.

– Zahvaljujući odličnim sportskim parovima i samim time dobroj atmosferi, turnir je bio prava atrakcija za sve goste. Drago nam je da smo mogli pomoći u organizaciji i nadamo se da će održavanje ovakvog turnira slijedećih godina predstavljati ciljana pozivnicu turistima kako bi boravili u mjestu Ičići, istaknula je Tatjana Bartolin, direktorica TZM Ičići, koja su ovom prilikom zahvaljuje svim volonterima i mještanima Ičića.

Gledalište ispunjeno do posljednjeg mjesta...

Gledalište ispunjeno do posljednjeg mjesta…

Sportskog uzbuđenja nije nedostajalo na ičićanskoj plaži, a veliki broj posjetitelja svjedočio je izvrsnim mečevima. Prema najavi Mladena Đorđevića iz Kluba odbojke na pijesku (KOP Opatija) slijedeće godine očekuje nas još bolji turnir.

Također, organizatori se zahvaljuju svim sponzorima koji su pomogli u organizaciji ove sportske manifestacije, a to su Primorsko-goranska županija, Ceste Rijeka, Turistička zajednica Ičići, Parkovi Opatija, TIA Partner, Allianz Osiguranje, Marea Ičići, Jadran galenski laboratorij, Disol Opatija, Selco Opatija, Toljanić Vrbnik, Hrvatski savez odbojke na pijesku, Pivka, SWING Opatija, Riviera d.d. – Autokamp Ičići, Liburnija parking i Red Bull.

Za kraj dodajmo da su zajedničkim snagama turnir organizirali predstavnici Kluba odbojke na pijesku (KOP Opatija) i Turističke zajednice mjesta Ičići.

Veliku fotogaleriju pogledajte na ovom linku…

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!