FOTO DJ Andrea Oliva rasplesao KTC Gervais

Uz Andreu Olivu u klubu Gervais nastupili i neki od najuspješnijih domaćih izvođača – System Divine, Ana Antonova, Amor, kao i Marcel, San Suono i JKBC. Kako je proteklo druženje u Gervaisu koje je potrajalo do jutarnjih sati provjerite u fotogaleriji u nastavku…

Opatija – Nakon nekoliko uspješno organiziranih DJ partyja tijekom posljednjih godinu dana, s nastupima Petra Dundova, Luce Montecchija, Mastermixa, System Divina i mnogih drugih, noćas su KTC Gervais rasplesali brojni DJ-jevi predvođenim DJ-om Andreom Oliva.

Oliva je među najtraženijim headlinerima posljednjih godina otkako si je osigurao rezidenciju u popularnoj Ushuaïa, jednom od najpoznatijih klubova na Ibizi. Redovno nastupa i u ostalim klubovima kao što su Space, Amnesia, Ibiza, Pascha. Ukratko, sve redom najvažniji europski klubovi. Gotovo i nema poznatijeg svjetskog festivala na kojem se Oliva ne nalazi na line-upu (Kappa Futur festival, ADE, DGTL Festival, Sunwaves), a ovo će mu je bio prvi klupski nastup u regiji. Njegova DJ reputacija i uspjeh temelje se na iznimnim producentskim izdanjima.

Remix koji je napravio za Luciana, trake “Rise of Angels”, osigurao mu je suradnju s najboljim etiketama underground elektroničke scene, pa su tako iza njega izdanja za Defected, Hot Creations, Desolat, Moon Harbour, Knee Deep, Rejected i dr. Uz Andreu Olivu u klubu Gervais nastupili i neki od najuspješnijih domaćih izvođača – System Divine, Ana Antonova, Amor, kao i Marcel, San Suono i JKBC.

Party je održan u suorganizaciji Festivala Opatija i Liminala, a prema riječima Emila Luštice jednog od suorganizatora, zadovoljni su kako je protekao party koji je potrajao do 7 ujutro te je istaknuo da u narednom periodu planiraju pozvati izvođača koji će biti najveće ime elektronske glazbe koje je ikad nastupalo u Opatiji.

DJ Andrea Oliva Rasplesao KTC Gervais

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!