FOTO: Dječji program, kukanja i fešta uz Gustafe obilježili ovogodišnju Vološćansku noć

Kukanja

Kukanja

Vrhunac večeri bila je kukanja, koja se za ovaj put preselila pokraj malog mula, a najspretniji natjecatelji morali su taknuti pršut postavljen na vrhu zamašćenog stupa. Za zabavni dio programa bili su zaduženi Gustafi i DJ. Nekoliko fotografija s Vološćanske noći pogledajte na ovom linku

Gustafi

Gustafi

Volosko – Iako je izostao veći odaziv publike kakav je za Vološćansku noć uobičajen, organizatori su zadovoljni kako im je protekla organizacija sinoćnjeg eventa. Naime, nakon dugogodišnjeg organizatorskog posta od strane Vološćana, ovogodišnju manifestaciju organizirale su domaće snage, potpomognute vološćanskim ugostiteljima.

Ovogodišnja Vološćanska noć otvorena je turnirom u briškuli i trešeti na Brajdici na kojoj je dvadesetak parova odmjerilo snage. Večernji sati donijeli su program za mališane, koji je vodio Valerio Benčić Vale uz glazbenu pratnju DJ Tommy-a, a na repertoaru su bile igre poput trčanja u vreći ili pak s jajem na žlici. Vrhunac večeri bila je kukanja, koja se za ovaj put preselila pokraj malog mula, a najspretniji natjecatelji morali su taknuti pršut postavljen na vrhu zamašćenog stupa. Za zabavni dio programa bili su zaduženi Gustafi i DJ.

Publika na platou

Publika na platou

Tijekom dana, ljubitelji umjetnosti mogli su uživati u izložbi koja je bila postavljena ispred bivšeg restorana Romano. Podsjetimo, ljetne manifestacije u Voloskom pod nazivom ‘Ljeto na Volosken’ započele su Memorijalnim vaterpolo turnirom ‘Krunoslav Brguljan’, a nakon Vološćanske noći, slijede Klape na Mandraće koje su zakazane za 24. srpnja. Dječji vikend na rasporedu je od 30. srpnja do 1. kolovoza, dok će kalendar manifestacija krajem kolovoza tradicionalno zatvoriti likovna manifestacija ‘Mandrać’.

Nekoliko fotografija s Vološćanske noći pogledajte na ovom linku

I. M. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!