FOTO: Dom u Jušićima ponovo odzvanjao polkama i pusnom muzikom

Ako ste propustili subotnji tanac, priliku za popravni imate još samo večeras, obzirom da je najavljena još jedna fešta s početkom u 20 sati. Kako je proteklo maškarano druženje prošle subote provjerite na ovom linku

Jušići – Pod motom da se užanca ne zatare prošle subote u Domu Jušići ponovo se tancalo, zijalo i feštalo. Naime, u organizaciji zvončara Vlahov Breg i Korensko održan je pusni tanac, ali ne ‘va plastike, već va dome’. Za veselu atmosferu pobrinuli su se Decibeli i Marinero band, dok je na šanke delala stara ekipa iz Sportskog društva Rupnjak Jušići.

Ako ste propustili subotnji tanac, priliku za popravni imate još samo večeras, obzirom da je najavljena još jedna fešta s početkom u 20 sati.

– Pozivamo si judi ki su nekada hodili na tanci da nan dojdu i svojim prisustvom pomognu da vrnemo priču ko ča je nekad bila. Vidimo se večeras na 8 ur večer va Dome Jušići, kazao nam je Mauro Viskočil, predsjednik udruge udruga “Zvončari Vlahov Breg i Korensko”, uz opasku da je općina Matulji pomogla da se tanac pul Jušić organizira.

Kako je proteklo maškarano druženje prošle subote provjerite na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!