FOTO: Đurologija i dalje obara rekorde – Đuro nasmijao i zabavio Ljetnu pozornicu @ Opatija

Jedan od najpoznatijih regionalnih komičara na svoj je prepoznatljivi, duhoviti način predstavio svakodnevicu na ”ovim prostorima”, a u brojnim životnim situacijama koje je ”prepričao” Đuro prepoznali su se i članovi publike koji su na njih reagirali gromoglasnim smijehom. Kako je izgledalo drugo opatijsko gostovanje popularnog Đure, pogledajte u velikoj fotogaleriji na ovom linku.

Opatija – Prepoznatljivi, britki ”nadrealni” humor i duhovite opaske na svakodnevni život obilježile su subotnju izvedbu komične predstave ”Đurologija”, svojevrsnog stand-up showa Branka Đurića, koji je nakon dvije godine ponovo gostovao u Opatiji i dobro nasmijao Ljetnu pozornicu.

Jedan od najpoznatijih regionalnih komičara na svoj je prepoznatljivi, duhoviti način predstavio svakodnevicu na ”ovim prostorima”, a u brojnim životnim situacijama koje je ”prepričao” Đuro prepoznali su se i članovi publike koji su na njih reagirali gromoglasnim smijehom. Ne čudi, stoga, što je predstava Đurologija jedna od najgledanijih u regiji, jer dosad ju je pogledalo više od osamdeset tisuća ljudi.

Kako je izgledalo drugo opatijsko gostovanje popularnog Đure, pogledajte u velikoj fotogaleriji na ovom linku.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!