FOTO: Ekipa Toledo iz Pule osvojila Novogodišnji malonogometni turnir Opatija 2015.

Pobjednička ekipa

Pobjednička ekipa

Zaslužena pobjeda puležana ostvarena je nakon nemilih scena u posljednjim minutama drugog poluvremena kada su pojedinci iz poražene ekipe Abrakadabra nasrnuli na sudački dvojac Mihić – Dujmić. Veliku fotogaleriju koju smo snimili na finalnom susretu pogledajte na ovom linku

Oštra borba...

Oštra borba…

Opatija – Pobjednik petog po redu izdanja Novogodišnjeg malonogometnog turnira Opatija 2015. je ekipa Toledo iz Pule. Ponovilo se prošlogodišnje finale, no ovoga puta s drugačijim ishodom. Zaslužena pobjeda puležana ostvarena je nakon nemilih scena u posljednjim minutama drugog poluvremena kada su pojedinci iz poražene ekipe Abrakadabra nasrnuli na sudački dvojac Mihić – Dujmić.

Utakmica je prekinuta pri rezultatu od 2-0 za Toledo dvije minute prije kraja regularnog djela. No, to neće umanjiti veliku pobjedu “starosjedioca” turnira koji su čitav turnir igrali na najvišem nivou i pokazali da su najbolja malonogometna ekipa u regiji. Drugoplasirani bili su dakle poraženi u finalu, ekipa Abrakadabra sastavljena od igrača iz Ljubljane i riječkog prstena, a treće mjesto zauzeli su MNK Potpićan 98 ADT nakon lutrije kaznenih udaraca protiv domaćina MNK Gorovo.

Najboljim igračem turnira proglašen je Amer Škiljan iz MNK Potpićan 98 ADT, najboljim strijelcem Karlo Šneler iz ekipe MNK Gorovo, dok je najbolji vratar bio Andrej Akrap iz Toleda. Najboljoj petorci pridružili su se Kristian Glavaš i Ivan Jasprica iz pobjedničke ekipe.

Karlo Šneler - najbolji strijelac turnira

Karlo Šneler – najbolji strijelac turnira

U prvom izdanju turnira FUTSAL MINI – OPATIJA 2015. pobjedu je odnijela ekipa djevojčica iz NK Jack Pot – Rijeka koja je u finalu svladala MNK Gorovo rezultatom 1-0. treće mjesto osvojila je ekipa NK Opatije ispred dečki iz MNK Drenova. Najboljom igračicom proglašena je Petra Mikulica, a društvo joj prave najbolji branič Roman Tarlač i napadač Dino Živković. Titulu najboljeg strijelca odnio je Toma Šimunić, a najboljim vratarom proglašen je Nikola Schweitzer. Turnir je bio humanitarnog karaktera, a prodajom ulaznica skupljeno je 2800 kuna koje će organizatori donirati udruzi osoba s invaliditetom Grada Opatije.

Organizatori se ovom prilikom zahvaljuju glavnom pokrovitelju Gradu Opatiji, medijskim pokroviteljima i svim sudionicima i gledateljima koji su svojim prisustvom uveličali ovu sportsku manifestaciju.

Veliku fotogaleriju koju smo snimili na finalnom susretu pogledajte na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net

abrakadabra, foto, fotogalerija, galerija, hrvatska, kvarner, liburnia, liburnija, mali nogomet, mnk gorovo, novogodišnji malonogometni turnir, pod učkun, poduckun.net, potpićan, toledo

error: Content is protected !!