FOTO: Foliot predstavio rad filmskih i dramskih kreativaca te jezičara, Likovna udruga Matulji slike članova

Foto Luigi Opatija, Op?ina Matulji, Predstavljanje slikovnice F

Uspješan i raznolik dan u sklopu Božićne šetemane zaključila je izložba ”Voda koja život znači” otvorena u Likovnoj poneštrici, na kojoj su radove predstavili članovi Likovne udruge Matulji. Fotogaleriju s izložbe Likovne udruge Matulji i Foliot druženja pogledajte na ovom linku

Foto Luigi Opatija, Op?ina Matulji, Izložba Voda koja život z

Matulji – Kako izgleda kada se ”mlade snage” uključe u filmske vode, kako funkcioniraju ispred, ali i iza kamere, pokazao je završni rad Folitove filmske i dramske radionice ”F-TV” održan u petak navečer u matuljskoj vijećnici, pred brojnim zainteresiranim roditeljima i prijateljima glavnih aktera.

Iste večeri, na istome mjestu, matuljska je udruga Foliot – Centar za djecu i mlade pokazala što su radili polaznici njihovih jezičnih – talijanske i engleske – radionica, predstavivši zanimljivu slikovnicu pod nazivom Čarobni Božić u Foliotu.

Foto Luigi Opatija, Op?ina Matulji, Predstavljanje slikovnice F

Uspješan i raznolik dan u sklopu Božićne šetemane zaključila je izložba ”Voda koja život znači” otvorena u Likovnoj poneštrici, na kojoj su radove predstavili članovi Likovne udruge Matulji.

Fotogaleriju s izložbe Likovne udruge Matulji i Foliot druženja pogledajte na ovom linku

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!