FOTO: Izbor za Miss PGŽ 2016. ove nedjelje u hotelu Royal @ Opatija

najava_izbor_za_miss_pgz_2016_opatija

Ana Svetić, Antonia Gržinčić, Barbara Tomac, Bianka Levicki, Karolina Katava, Klara Tomažin, Kristina Monjac, Margareta Žunić, Martina Rimac i Nina Jelenković su djevojke koje ćemo gledati u finalnoj večeri. Nekoliko fotografija posjeta finalistica Opatiji pogledajte na ovom linku

Opatija – Caffe bar Metropolis na Zametu ugostio je casting povodom izbora Miss Primorsko-goranske županije koji će se održati ove nedjelje, 10. travnja, u hotelu Royal.

Deset finalistica natjecat će se za titulu Miss PGŽ 2016. i sjajnu krunu, a posebnost izbora koji slavi ljepotu, ali i kvalitetnu osobnost je i odabir Miss dobrog srca, Miss društvenosti te Miss šarma koju bira Novi List, medijski partner projekta.

najava_izbor_za_miss_pgz_2016_opatija_1

Ana Svetić, Antonia Gržinčić, Barbara Tomac, Bianka Levicki, Karolina Katava, Klara Tomažin, Kristina Monjac, Margareta Žunić, Martina Rimac i Nina Jelenković su djevojke koje ćemo gledati u finalnoj večeri.

Djevojke očekuju intenzivne pripreme kako bi na dan izbora zasjale i predstavile se u najboljem svjetlu. Organizatorice najavljuju noć mode, ljepote i glamura, noć kakvu Opatija sa svojom bogatom prošlošću i zaslužuje.

Izbor Miss Hrvatske za Miss Svijeta je najstarije i najuglednije hrvatsko natjecanje ljepote i održava se od 1992. godine. Natjecateljice izbora nisu samo lijepa lica, one su talentirane, teže visokom obrazovanju, aktivne su u humanitarnim akcijama, a svojim stavovima i ponašanjem zavrjeđuju biti ponosnim predstavnicama svoje zemlje.

Već dosad su posjetile prekrasnu Opatiju, estetski centar Krineu, a ovoga tjedna očekuju ih finalne pripreme koje možete pratiti i putem službene Facebook stranice MISS PGŽ 2016.

Nekoliko fotografija posjeta finalistica Opatiji pogledajte na ovom linku

najava_izbor_za_miss_pgz_2016_opatija_2

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!