FOTO: Jubilarni 25. Cosmetic News uz široku ponudu kozmetike začinjen i velikom rođendanskom proslavom @ Opatija

Veliki jubilej proslavljen je i feštom u susjednom objektu Reaseadance Angiolina, gdje su nastupili Sandi Cenov i Minea. Održana je i modna revija riječkog dizajnerskog studija Cro design studio koji okuplja petnaestak hrvatskih modnih dizajnera s unikatnim odjevnim predmetima, a cijelu večer vodio je zabavljač, pjevač i imitator Boris Kosmač. Fotografije sa sajma Cosmetic News pogledajte na ovom linku.

Opatija – Jubilarni 25. Međunarodni sajam kozmetike i wellnessa „Cosmetic news“ započeo je jučer u Opatiji, predstavivši na Ljetnoj pozornici veliku ponudu noviteta iz svijeta kozmetike, a u večernjim satima i uzbudljiv zabavni program u klubu Reaseadance Angiolina.

Brojni posjetitelji obišli su više od četrdeset sajmova postavljenih na prostoru Ljetne pozornice, gdje se predstavio niz izlagača iz petnaestak zemalja svijeta. U ponudi su bili proizvodi i usluge iz širokog spektra kozmetičkih tema i tema vezanih uz zdrav život. Sajam je za sve zainteresirane otvoren još danas, od 10 do 18 sati, a ulaz za posjetitelje je slobodan.

Veliki jubilej proslavljen je i feštom u susjednom objektu Reaseadance Angiolina, gdje su nastupili Sandi Cenov i Minea. Održana je i modna revija riječkog dizajnerskog studija Cro design studio koji okuplja petnaestak hrvatskih modnih dizajnera s unikatnim odjevnim predmetima, a cijelu večer vodio je zabavljač, pjevač i imitator Boris Kosmač.

Fotografije sa sajma Cosmetic News pogledajte na ovom linku.

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!