FOTO: Kauboji se ne predaju – Hit predstava Teatra Exit rasprodala centar Gervais @ Opatija

Kultni status predstave ”Kauboji” bio je razlog što su ulaznice za parter bile danima unaprijed rasprodane, a naposljetku i sjedala na balkonu, što znači da je petstotinjak gledatelja uživalo u ovoj životnoj “predstavi u predstavi”. Veliku fotogaleriju s predstave pogledajte na ovom linku

Opatija – Jedna od najigranijih i najnagrađivaniijih predstava zagrebačkog Teatra Exit u petak navečer gostovala je u centru Gervais u Opatiji. Kultni status predstave ”Kauboji” bio je razlog što su ulaznice za parter bile danima unaprijed rasprodane, a naposljetku i sjedala na balkonu, što znači da je petstotinjak gledatelja uživalo u ovoj životnoj “predstavi u predstavi”.

Nadahnuta, kreativna i na trenutke vratolomna igra sedmero “veličanstvenih” – Damira Klemenića, Matije Antolić, Hrvoja Barišića, Krunoslava Klabučara, Rakana Rushaidata, Radovana Ruždjaka i Ivane Rushaidat – svojom je predanošću i talentom pokazala svu glumačku raskoš ove generacije glumaca.

Od gegova, preko crnog humora do plesa i vokalno nenadmašnih glazbenih brojeva nabijenih iskrenom emocijom, redatelj Saša Anočić pobrinuo se da svi scenski elementi funkcioniraju u ravnoteži i da publiku drži u gorko-slatkoj kombinaciji smijeha i grča do samog kraja čak trosatne predstave.

Scenski dio programa nastavlja se i u lipnju, kada u centar Gervais dolazi kazališni hit komad Istarskog narodnog kazališta iz Pule “Djevojačka večer”. Veliku fotogaleriju s predstave pogledajte na ovom linku

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!