FOTO: Kiša nije omela spektakularno paljenje božićnih lampica uz bogat program na terasi Contientala @ Opatija

Foto Luigi Opatija, Milenij hoteli, Christmas Tree Lighting 2016

Uz prigodnu glazbu, za pravi božićni ugođaj pobrinuli su se štandovi s kuhanim vinom, punčem, čokoladom, maskote i animatori, atraktivna rasvjeta i brojni drugi zabavni detalji i iznenađenja tijekom večeri. Kako je sve to izgledalo, pogledajte u velikoj fotogaleriji na ovom linku

Foto Luigi Opatija, Milenij hoteli, Christmas Tree Lighting 2016

Opatija – Posjetitelji se jučer na terasi hotela Continental nisu mjerili u tisućama kao godinu dana ranije, ali usprkos kiši, zanimljiv i bogat program te spektakularno paljenje božićnih lampica na velikom drvcu privukli su sasvim pristojan broj gostiju na ovogodišnji Christmas Tree Lighting.

Treću godinu zaredom održan je ovaj program, a kao i svake godine, okupio je velik broj glazbenika koje je kao voditelj predvodio Mario Battifiaca. Nastupili su Kvartet Veljak, Memento, Tri kralja, The Mystic Rose Ensemble, Katja Budimčić, Dalawa Stories, Candy’s, Passion Play, Voljen Grbac i Vivien Galetta, Exotic Pop Orchestra, By the Way band te Martina Majerle uz dječju plesnu skupinu Gym Dance te goste poznatim božićnim melodijama uveli u najljepše doba godine.

Foto Luigi Opatija, Milenij hoteli, Christmas Tree Lighting 2016

– Ova ceremonija već nakon tri godine postala je tradicionalna, a da se radi o kvalitetnom i prepoznatljivom događanju dokazao je i odaziv gostiju koji su usprkos kiši došli na terasu Continentala. Novim i kreativnim elementima potrudili smo se obogatiti ovogodišnju ceremoniju paljenja lampica, a to je zapravo samo uvod u brojna događanja koja će se tijekom cijeloga mjeseca održavati u našim hotelima. Najveća atrakcija zasigurno će biti naš novi projekt ‘Grad Djeda Mraza’ u sklopu kojega će se održavati brojne predstave, kreativne radionice i druge aktivnosti, a čije otvorenje je u petak 2. prosinca,najavila je Ranka Gismondi, event manager u Milenij hotelima.

Uz prigodnu glazbu, za pravi božićni ugođaj pobrinuli su se štandovi s kuhanim vinom, punčem, čokoladom, maskote i animatori, atraktivna rasvjeta i brojni drugi zabavni detalji i iznenađenja tijekom večeri. Kako je sve to izgledalo, pogledajte u velikoj fotogaleriji…

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u velikoj fotogaleriji na ovom linku

christmas_tree_lighting_paljenje_lampica_hoteli_milenij_opatija_2016_01

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi, Damirov Foto Kutak

error: Content is protected !!