FOTO: Klapa Skalin koncertom ‘Gremo daje… Skalin po skalin’ oduševila ljubitelje klapske pjesme @ Matulji

Pred brojnim slušateljima u Amfiteatru, frlanskoj su se klapi pridružili Medea Market – Sindik, Ženska klapa Kastav te Mateo Žmak. Kako je sve to izgledalo provjerite u fotogaleriji na ovom linku.

Matulji – Klapa Skalin ispunila je sinoć Amfiteatar općine Matulji prekrasnom klapskom pjesmom, a njegovo gledalište brojnim ljubiteljima višeglasnog pjevanja, koji su s užitkom poslušali nastup frlanskih vokalista koji djeluju zajedno nešto manje od jednog desetljeća.

Na koncertu nazvanom ”Gremo daje… Skalin po skalin” pridružili su im se i zanimljivi gosti – mlada perspektivna riječka glazbenica Medea Market – Sindik, koju uskoro očekuje nastup na Večerima dalmatinske šansone, Ženska klapa Kastav koja je „pobrala“ brojne svjetske nagrade za svoj izričaj te Mateo Žmak, jedan od najeminentnijih pijanista mlade generacije u Hrvatskoj.

Kulturni program u Amfiteatru nastavlja se u nedjelju, 12. kolovoza s početkom u 21 sati, kada će Diana Haller i Igor Vlajnić kroz strastvene operne duete uz pratnju Ivane Vrban na klaviru i Anite Primorac na udaraljkama izvesti najljepše operne arije uz poneko glazbeno iznenađenje u kojima će publika moći uživati pod zvjezdanim nebom Amfiteatra.

Kako je sve to izgledalo u matuljskom Amfitetaru, provjerite u fotogaleriji na ovom linku.

D. Ž. / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

#wpdevar_comment_3 span,#wpdevar_comment_3 iframe{width:100% !important;}
error: Content is protected !!