FOTO: Krcat Maškarani centar Kastav ponovo plesao u ritmu Maura Staraja i La Bande, Decibela i Brevis banda

Uz već provjerene Decibele i Brevis band, sinoć je za dobru zabavu bio zadužen Mauro Staraj i La banda.Kako je proteklo jučerašnje druženje provjerite u velikoj fotogaleriji (koju ćemo uskoro dopuniti) na ovom linku

Kastav – Maškarani centar Kastav i sinoć je bio glavno odredište brojnih maškara koji su ispunili šator do posljednjeg mjesta. Provjereni recept ponovo se pokazao i više nego uspješnim – muzika bez fermat, sjajna atmosfera, bogate nagrade i pijačom krcati šanki.

Uz već provjerene Decibele i Brevis band, sinoć je za dobru zabavu bio zadužen Mauro Staraj i La banda. Singlovi s tri autorska albuma s La Bandom i brojni drugi hitovi rasplesali su i raspjevali publiku koja je ponovo u Kastav pristigla sa svih strana Kvarnera, Istre i Slovenije.

Naredne subote fešta se nastavlja uz Edija Maružina i Bandite (mali Gustafi) te Brevis band i Decibele.

Za kraj dodajmo da uz svaku ulaznicu posjetitelji dobivaju medicu gratis, kao i uz plaćanje garderobe, a posebni popusti odobravaju se na maškarane grupe. Regularna cijena ulaznice je 29 kuna po osobi plus pijača gratis, grupe od 20 članova ulaznicu i prvu pijaču platit će 20 kuna, za grupe veće od 30 članova cijena je 15 kuna, a grupe preko četrdeset ljudi plaćaju svega 10 kuna po članu za ulaznicu i gratis pijaču.

– Maškarajte se, aš najboje maškare imaju najboje nagrade! Ovo leto nagradni fond je preko 10 tisuća kuna, poručili su organizatori i pozvali sve ljubitelje pusta da im se pridruže naredne subote.

Kako je proteklo jučerašnje druženje provjerite u velikoj fotogaleriji (koju ćemo uskoro dopuniti) na ovom linku

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!