FOTO: Ljudsko lice u formi maske kao simbol čovjekova postojanja od rođenja do smrti @ Lovran

Foto Luigi Opatija, Op?ina Lovran, Galerija Laurus, Izložba Em

Izložba blajburškog umjetnika, koji se u svojim radovima prvenstveno bavi čovjekovim postojanjem od rođenja do smrti, kroz pomalo apstraktni izričaj stavlja fokus na čovjeka u formi maske, odnosno ključnih dijelova lica: ustiju i očiju. Veliku fotogaleriju s otvaranje izložbe pogledajte na ovom linku

Foto Luigi Opatija, Op?ina Lovran, Galerija Laurus, Izložba Em

Lovran – Izložba slika ”EMO Hum 2016.” autora Emila Omana, koji se potpisuje i kao EMO, otvorena je u petak navečer u lovranskoj galeriji Laurus, povodom obilježavanja deset godina od potpisivanja Povelje o suradnji između Općine Lovran i Grada Bleiburga.

EMO se bavi još i izradom skulptura, fontana te kapelica koje se nalaze na području istočno od Klagenfurta u Dravskoj dolini (Jauntal). U svojoj dugogodišnjoj karijeri izrađuje drvoreze te slika akvarele i ulja na platnu. Eksperimentira i s bojama sve dok ne nalazi tehniku kombinacije sa špatulom koju usavršava gotovo do tehnike fresaka.

Foto Luigi Opatija, Op?ina Lovran, Galerija Laurus, Izložba Em

Izložba blajburškog umjetnika, koji se u svojim radovima prvenstveno bavi čovjekovim postojanjem od rođenja do smrti, kroz pomalo apstraktni izričaj stavlja fokus na čovjeka u formi maske, odnosno ključnih dijelova lica: ustiju i očiju.

Zanimljiva izložba, na čijem je otvorenju nastupio i KUD Lovor, može se pogledati radnim danom od 10 do 12 sati i od 18 do 21 sat te vikendom od 10 do 14 sati i od 18 do 21 sat, a ponedjeljkom galerija ne radi.

Veliku fotogaleriju s otvaranje izložbe pogledajte na ovom linku

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!