FOTO: Los Caballerosi oduševili prepunu terasu hotela Kvarner @ Opatija

los_cabaleros_opatija_terasa_hotel_kvarner_2015_2

Redali su se svjeski poznati hitovi kao što su La Paloma, Guantanamera, Besame Mucho, La Cucharacha, La bamba, La Bomba, Cielito Lindo, dok je koncert završen poznatom uspješnicom Cancion del Mariachi. Veliku fotogaleriju s koncerta pogledajte na ovom linku

los_cabaleros_opatija_terasa_hotel_kvarner_2015

Opatija – Već dugo nije terasa opatijskog hotela Kvarner bila toliko ispunjena publikom koliko na koncertu kojeg je na spomenutom prostoru održao mariachi sastav Los Caballeros. Ne samo da se tražila stolica viška već je publika dobrim dijelom popunila i samu pozornicu. Caballerosi su publici uzvratili na najbolji mogući način te joj pružili dva sata vrhunskog glazbenog i plesnog užitka.

Redali su se svjeski poznati hitovi kao što su La Paloma, Guantanamera, Besame Mucho, La Cucharacha, La bamba, La Bomba, Cielito Lindo, dok je koncert završen poznatom uspješnicom Cancion del Mariachi. No, tu nije bio kraj. Publika je dugotrajnim pljeskom pozvala band natrag na pozornicu, a tada je uslijedila prava poslastica jer su u skladbi Cascabel svi članovi sastava izveli maestralne solo dionice na što je publika reagirala pravim ovacijama.

los_cabaleros_opatija_terasa_hotel_kvarner_2015_1

Nakon posljednje skladbe uslijedilo je fotografiranje i druženje sa Caballerosima i rijetki su bili oni koji nisu pozirali za fotografiju sa sombrerom na glavi. Time je završio još jedan izuzetno uspješan koncert iz programa “10 veličanstvenih”, a onaj naredni je već za tjedan dana kada na pozornicu terase Kvarnera stiže još jedan velikan glazbe – Tedi Spalato, uz pratnju svoga banda. Koncert će, u petak 31. srpnja, započeti u 21 sat, a ulaz je za svih slobodan.

Veliku fotogaleriju s koncerta pogledajte na ovom linku

I. M. / PodUčkun.net
Foto: PodUčkun.net

#wpdevar_comment_3 span,#wpdevar_comment_3 iframe{width:100% !important;}
error: Content is protected !!