FOTO: Lovranci ‘objesili susjeda’: IveK nije uspio pobjeći u London pa je finil na pale kao Pust @ Lovran

Tako je danas na istakntoj poziciji, kod „novega maruna“ na ulazu u Stari grad, obješen IveK, a da aluzija na Todorića bude poptuna, pomogao je i toranj s oznakom Agrokora koji Pust drži u ruci. Sve to pogledajte u velikoj fotogaleriji na ovom linku.

Lovran – Bivši „susjed“ iz vile u Medveji, koji je zaslužan i za vjerojatno najveću domaću aferu prošle, a možda i ove godine, Lovrance je toliko uzrujao da su upravo u njemu pronašli inspiraciju za onoga tko je odgovoran za sve grijehe – dakle, Pusta.

Tako je sinoć na istakntoj poziciji, kod „novega maruna“ na ulazu u Stari grad, obješen IveK, a da aluzija na Todorića bude poptuna, pomogao je i toranj s oznakom Agrokora koji Pust drži u ruci. Uz Pusta, lovranski maškarani svet predvođen Toronjerom, Pešekanima i In bambo veritas, podigao je i karnevalsku zastavu označivši time početak vladavine „judi od pusta“.

Proslava Antonje protekla je uz taktove Puhačkog orkestra Lovran, fritule i vino te malom povorkom, a „maškarana“ je i Galerija Laurus u kojoj je otvorena izložba „Peto godišnje doba“. Prva ovogodišnja pusna fešta zaključena je maškaranim tancon u Kinu Sloboda, u organizaciji lovranske udruge umirovljenika.

Sve to pogledajte u velikoj fotogaleriji na ovom linku.

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!