FOTO: Luka Hajdaraj pojedinačni prvak, a SRD „Zubatac“ Lovran – momčadski prvak županije

U momčadskoj konkurenciji najbolja je bila prva momčad lovranskog SRD „Zubatac“ u sastavu Tonko Pavičević i Angela Basan, 2. mjesto SRD „Kantrida“ Rijeka, za koju su lovili braća Luka i Teo Hajdaraj, a 3. mjesto ponovno SRD „Zubatac“ Lovran 2, u sastavu Luko Pavičević i Patrik Uhač. Nekoliko fotografija s natjecanja pogledajte na ovom linku

Opatija – Županijsko prvenstvo u sportskom ribolovu za kategoriju juniora do 16 godina održano je nedavno u Puntu na otoku Krku, a nastupilo je 40 najuspješnijh mladih natjecateljki i natjecatelja sa područja Primorsko-goranske županije. Lovilo se na obalnoj šetnici uz autokamp Punat, po sunčanom i prilično vrućem vremenu. Svi ovi mladi ribari zaslužili su veliko priznanje za izdržljivost i strpljenje.

Prvak županije ove je godine postao Luka Hajdaraj iz SRD „Kantrida“ Rijeka, 2. mjesto osvojio je Tonko Pavičević iz SRD „Zubatac“ Lovran, dok je 3. mjesto osvojio Patrik Uhač, također iz SRD „Zubatac“ Lovran.

U momčadskoj konkurenciji najbolja je bila prva momčad lovranskog SRD „Zubatac“ u sastavu Tonko Pavičević i Angela Basan, 2. mjesto SRD „Kantrida“ Rijeka, za koju su lovili braća Luka i Teo Hajdaraj, a 3. mjesto ponovno SRD „Zubatac“ Lovran 2, u sastavu Luko Pavičević i Patrik Uhač.

Državni reprezentativci Luka Hajdaraj i i Tonko Pavičević, ponovili su uspjeh i opravdali status najboljih ribolovaca – juniora u primorsko goranskoj županiji. Ova dva mlada ribolovca odlaze u listopadu mjesecu za Monta Rotu u Portugalu na svjetsko prvenstvo u sportskom ribolovu s obale za juniore.

Ovo je bila druga službena razina natjecanja, jer najbolji s ovog prvenstva putuju u mjesecu rujnu na međužupanijsko prvenstvo u Zadar. Domaćini, članovi SRD „ARBUN“ Punat, pod vodstvom gospođe Marije Gržančić, potrudili su se da natjecanje protekne u fer borbi i dobroj atmosferi.

Nekoliko fotografija s natjecanja pogledajte na ovom linku

I. Š. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!