FOTO: Manifestacija ‘U susret Novoj uz klape s Kvarnera’ i fantastičan pogled na zaljev oduševile posjetitelje @ Kastav

klape_s_kvarnera_kastav_2014

Pozornica smještena na Trgu Matka Laginje, ispod Lože, pružila je publici ne samo jedinstveno mjesto za slušanje vrhunskih klapskih izvedbi, već i fantastičan pogled na Kvarnerski zaljev i ”olovno nebo” iz čijih su oblaka zalepršali i prve pahulje snijega. Atmosferu s manifestacije ‘U susret Novoj uz klape s Kvarnera’ provjerite u foto-galeriji koju smo pripremili.

klape_s_kvarnera_kastav_2014_1

Kastav – Premijerno izdanje zanimljive nove manifestacije ‘U susret Novoj uz klape s Kvarnera’ okupilo je jučer u Kastvu šest muških i ženskih klapa s liburnijskog i riječkog područja, te pedesetak ljudi u publici kojima su se čitavo vrijeme trajanja programa pridruživali brojni šetači koji bi u hodu na nekoliko minuta zastali, poslušali nastup, te nastavili svojim putem.

Pozornica smještena na Trgu Matka Laginje, ispod Lože, pružila je publici ne samo jedinstveno mjesto za slušanje vrhunskih klapskih izvedbi, već i fantastičan pogled na Kvarnerski zaljev i ”olovno nebo” iz čijih su oblaka zalepršali i prve pahulje snijega.

klape_s_kvarnera_kastav_2014_2

Iako njihov nastup nije bio planiran u najavi, koncert su otvorile članice Ženske klape Kastav, nakon kojih su nastupile Muška klapa Kastav, Ženska klapa Kamelija iz Opatije, Muška klapa Kamik iz Rijeke, Ženska klapa Volosko te Muška klapa Skalin iz Matulja.

Atmosferu s manifestacije ‘U susret Novoj uz klape s Kvarnera’ provjerite u foto-galeriji koju smo pripremili.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!