FOTO: Maria Iveković predstavila novi CD povodom Anine @ Veprinac

Maria Iveković @ Veprinac

Maria Iveković @ Veprinac

Uz Mariu Iveković u programu su nastupili i njeni gosti – pjevačica Nevia Riggutto te mladi pjevač David Danijel iz Ičića.

Veprinac, Volosko, Pobri – Blagdan Sv. Ane proslavljen je Sv. misom koja je kao i svake godine održana ispred srednjovjekovne kapelice Sv. Ane, a predvodio ju je veprinački župnik, Jaroslaw Wilczynski.

Nakon mise, Marija Iveković, inače voditeljica crkvenog zbora Sv. Marka, predstavila je svoj novi glazbeni album s 15 klavirskih obrada pjesama poznatog talijanskog pjevača Bobbya Sola. U programu su nastupili i njeni gosti, pjevačica Nevia Riggutto te mladi pjevač David Danijel iz Ičića. Posjetitelji su mogli uživati u toploj, intimnoj večeri ispunjenoj izvedbama poznatih talijanskih šansona.

Župni blagdan Svete Ane proslavljen je i u Voloskom uz jutarnju i večernju svetu misu. Nakon večernje mise održana je i svečana procesija kroz Volosko, a potom i prigodno druženje pred crkvom svete Ane. Anina će se slaviti i danas, uz mladu misu velečasnog Nikole Gajića u Župnoj crkvi svete Ane u Voloskom. Također, navečer će se održati i misa u crkvici svete Ane u Puževom Bregu, nakon čega je zakazano druženje pred crkvicom.

[nggallery id=906]

N. Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!