FOTO: Matuljski laureati @ Turistička rožica

rozica_matulji_sm…na tradicionalnoj manifestaciji ”Turistička rožica”, koju organizira TZ Matulji, uživala je mnogobrojna publika…
Matulji – Ove nedjelje, ispred zgrade općine Matulji, svečano su dodijeljene nagrade za najljepše uređenu okućnicu, balkon i ugostiteljski objekt, za najuspješnijeg iznajmljivača i najbolju fotografiju Matulja u sklopu akcije ”Volim Hrvatsku, Volin Matuji”.
Na tradicionalnoj manifestaciji ”Turistička rožica”, koju organizira TZ Matulji, mnogobrojna publika uživala je u bogatom programu.
Nagradu za najljepši balkon osvojila je Malečikar Ines – Matuljska cesta 33, za naj okućnicu Mario Linić – Mamići bb te naj ugostiteljski objekt restaurant Tartuf – Šapjane 1. Nagrađeni su dobili poklon bonove u agrariji ”Cortina”.
“Najiznajmljivač” za 2009. godinu je Irenka Dujmović iz Velog Brguda, s 1781 ostvarenih noćenja , a osvojila je bon od 2.000 kn. Na foto natječaju ”Zašto volim matuljski kraj”, najljepšu fotografiju je poslala Jelena Martinčić i fotografija ”Štacion” koja je osvojila nagradu od 1.400,00 kuna. Na drugom mjestu je Jerko Gudac i fotografija ”Rukavački zvončari” koji je osvojio 1.000,00 kn, a treće mjesto dijele Marko M. Valjak s fotografijom ”Matulji” i Martina Kršul s fotografijom ”Zvonejska jarbola” s novčanom nagradom po 400 kuna.
U bogatom kulturno-zabavnom programu sudjelovali su Mirjana Bobuš te klapa ”Grobnik”, a glumci iz KPD-a ”Istarska vila” izveli su predstavu ”Frane z onega sveta”.

Liburnija.net: Martina Kršul...

Liburnija.net: Martina Kršul...


Liburnija.net: Jerko Gudac...

Liburnija.net: Jerko Gudac...


Liburnija.net: Mirjana Bobuš...

Liburnija.net: Mirjana Bobuš...


Serena Calderara / Liburnija.net

error: Content is protected !!