FOTO: Najpoznatije pjesme iz slavnih mjuzikala predstavio je koncert Čarobni Broadway @ Opatija

Na repertoaru su se našle skladbe iz najslavnijih svjetskih glazbeno-scenskih djela, kao što su Mala Sirena, Priča sa zapadne strane, Ljepotica i zvjer, Monty Python’s Spamalot, Cabaret, Jadnici, Jesus Christ Superstar, Aida, Kosa, Mala prodavaonica užasa, Mačke… Kako je sve to izgledalo provjerite u velikoj fotogaleriji na ovom linku.

Opatija – Glazbene brojeve iz najpoznatijih svjetskih mjuzikala predstavio je opatijskoj publici u subotu navečer u velikoj dvorani centra Gervais koncert Čarobni Broadway u izvedbi Gradskog kazališta Komedija iz Zagreba.

Vlatka Burić Dujmović, Mila Elegović, Renata Sabljak, Vanda Winter, Ervin Baučić, Dražen Bratulić i Đani Stipaničev pjevali su poznate brojeve uz orkestar Kazališta Komedija kojim je ravnao Krešimir Batinić.

Na repertoaru su se našle skladbe iz najslavnijih svjetskih glazbeno-scenskih djela, kao što su Mala Sirena, Priča sa zapadne strane, Ljepotica i zvjer, Monty Python’s Spamalot, Cabaret, Jadnici, Jesus Christ Superstar, Aida, Kosa, Mala prodavaonica užasa, Mačke…

Publika je izvrsno prihvatila dašak svjetske kazališne „prijestolnice“ u Opatiji, a kako je sve to izgledalo provjerite u velikoj fotogaleriji na ovom linku.

D. Ž. / PodUčkun.net

#wpdevar_comment_3 span,#wpdevar_comment_3 iframe{width:100% !important;}
error: Content is protected !!