FOTO: Naši tanci i stare užanci – FA Zora s kolegama predstavila ljepotu hrvatskih tradicijskih plesova @ Opatija

Pred brojnom okupljenom publikom sinoć se u slavljenju plesne tradicije spojilo raznoliko i vrsno društvo folklornih skupina – uz domaćine, nastupili su KUD Punat, KUD Zametski koren, KUD Bratinečko srce iz Bratine te KUD Zvir iz Jelenja. Kako je to izgledalo, provjerite u velikoj fotogaleriji na ovom linku.

Opatija – Treće izdanje manifestacije „Naši tanci i stare užanci“ koju organizira Folklorno društvo Zora iz Opatije, nakon dvije godine održavanja u opatijskoj sportskoj dvorani, konačno je zakoračilo „pod zvijezde“ i ljepote hrvatske nacionalne folklorne baštine predstavilo na maloj sceni Ljetne pozornice.

Pred brojnom okupljenom publikom sinoć se u slavljenju plesne tradicije spojilo raznoliko i vrsno društvo folklornih skupina – uz domaćine, nastupili su KUD Punat, KUD Zametski koren, KUD Bratinečko srce iz Bratine te KUD Zvir iz Jelenja.

Folklorni ansambl Zora ove godine slavi 70 godina postojanja, tijekom kojih je ostvario više od 4.000 nastupa i gostovanja u dvadesetak zemalja svijeta. Dio te svoje povijesti, kroz koreografije iz različitih krajeva Hrvatske, predstavili su i na sinoćnjem nastupu.

Kako je to izgledalo, provjerite u velikoj fotogaleriji na ovom linku.

D. Ž. / PodUčkun.net

#wpdevar_comment_3 span,#wpdevar_comment_3 iframe{width:100% !important;}
error: Content is protected !!