FOTO: Nastupom Klape Iskon i Lucky banda otvorena Marunada u Dobreću

U večeri koja je bila obilježena dobrom vibrom, Lucky band bio zadužen za plesni dio, dok je onaj pjevački pripao čestim gostima našeg kraja – Klapi Iskon. Veliku fotogaleriju s Dobreća pogledajte na ovom linku

Dobreć – Drugi vikend Marunade rezerviran je za događanja na Dobreću, a osim uživanja u marunu i delicijama od maruna te u ostaloj ugostiteljskoj ponudi, posjetitelji su imali prilike zabaviti se uz Lucky band i klapu Iskon.

U večeri koja je bila obilježena dobrom vibrom, Lucky band bio zadužen za plesni dio, dok je onaj pjevački pripao čestim gostima našeg kraja – Klapi Iskon.
.

– Nedjelja donosi doista bogat program koji će započeti kreativnom radionicom Društva “Naša djeca” Opatija te će se nastaviti nastupom puhačkog orkestra u podne. Od 12 sati posjetitelji će moći posjetiti i razgledati dvije autohtone konobe tako što će na prigodnom štandu moći kupiti čašu koja će im biti “ulaznica” u svijet konoba. Kupnjom čaše posjetitelji stječu pravo da uz stručno vođenje vodiča posjete autohtone konobe u kojima će moći degustirati vino te marun pripremljen na razne načine, dok će sve biti garnirano i prigodnim glazbenim programom. Konobe će za posjetitelje biti otvorene do 17 sati. Zabavni program donosi nastup grupe Point u 13 sati, dok će se u 14:30 sati održati nastup Mićih čakavčića koji će posjetiteljima pokazati koliko i kako čuvaju svoj dijalekt. Posebna atrakcija zasigurno će biti i nastup 30-ak harmonikaša , članova orkestra “Kraška harmonika” koji dolaze iz Slovenije, dok će se zabavni program završiti nastupom grupe Point koja će posjetitelje zabavljati do 22 sata, kada će i završiti ovogodišnja Marunada Dobreć, poručili su organizatori.

Zabavni program će se odvijati u šatoru tako da će se svi programi održati i u slučaju loših vremenskih prilika.

Veliku fotogaleriju s Dobreća pogledajte na ovom linku

FOTO: Nastupom Klape Iskon i Lucky banda otvorena Marunada u Dobreću

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!