Foto natječaj: Zvončar u fokusu @ Matulji

foto_natjecaj_zvoncar…u nastavku teksta pročitajte propozicije natječaja koji završava 14. ožujka…
…fotografije moraju biti snimljene na ovogodišnjem Pustu…

Matulji – Općina Matulji raspisuje Foto natječaj pod nazivom “Zvončar u fokusu” za fundus Zvončarske muzejske zbirke. Najbolje fotografije odabrati će stručni žiri u sastavu: mr. Ervin Dubrović, Željko Jerneić i Marin Aničić. Izložba nagrađenih fotografija kao i onih koje će žiri izabrati za završnu izložbu bit će otvorena tijekom ožujka neposredno nakon završetka Pusta.
Uvjeti natječaja su slijedeći: svaki autor može sudjelovati s najviše 5 fotografija; format datoteke JPEG ili TIFF , minimalna rezolucija 300 dpi; minimalna duljina duže stranice dimenzije cca. 3000 pixela; fotografije se šalju u digitalnom obliku pohranjene na CD-u ili DVD-u, naziv datoteke fotografije mora sadržavati naziv fotografije i istaknutu šifru autora (npr.”Naziv: Žejanski zvončar” ; šifra: objektiv 32); podaci o autoru dostavljaju se u posebnoj zatvorenoj koverti na obrascu koji možete preuzeti sa WEB stranica Općine Matulji (www.matulji.hr) ili u pisarnici Općine Matulji (Trg M.Tita 11).
Najbolje fotografije biti će nagrađene novčanim nagradama u iznosu: 1. mjesto -1.400,00 kn;
2. mjesto – 700,00 kn; 3. mjesto – 500,00 kn-
Slanjem prijava na natječaj autori pristaju na sve navedene uvijete kao i na korištenje poslanog materijala u svrhu promocije događaja/natječaja, promocije Zvončarske muzejske zbirke, izložbe i autora u javnosti i medijima te se odriču prava na autorsku naknadu. Fotografije i digitalni materijal se ne vraćaju. Fotografije koje će stručni žiri izabrati za završnu izložbu postaju trajni dio fundusa Zvončarske muzejske zbirke. Fotografije koje ne zadovoljavaju sve propozicije Natječaja i čije prijave ne sadrže sve potrebne informacije neće biti uvrštene u selekciju radova za natječaj.
Radovi se šalju najkasnije do 14.03.2011. godine na adresu:
Općina Matulji; Trg Maršala Tita 11 – 51211 Matulji
Obrazac za prijavu na natječaj možete preuzeti na ovom linku.
Nikola Cvjetović / Liburnija.net
___________________________________________________________________________________________
Liburnija.net; Vaše online novosti iz Liburnije – Opatija, Kastav, Matulji, Lovran i Mošćenička Draga

error: Content is protected !!