FOTO: Odlična atmosfera u režiji Jed Becker’s groupa @ Old school pub

jed_beckers_group_opatija_2015_rujan_1

Krcat Old school pub imao je prilike pogledati vrlo nadahnut koncert riječkih bluzera, koji su osim izuzetne svirke napravili i sjajnu atmosferu u kojoj se plesalo, pjevalo i pozorno slušalo. Djelić atmosfere s koncerta pogledajte u našoj fotogaleriji na ovom linku

jed_beckers_group_opatija_2015_rujan_2

Opatija – Jučerašnjom svirkom, Emir Grozdanić, Damjan Grbac i Tonči Grabušić iz Jed Becker’s groupa, napravili su odličan uvod u koncertni vikend opatijskog Old school puba koji se nastavlja večeras, u 22 sata, nastupom Kiki i Elle iz dua The Blondes.

Krcat Old school pub imao je prilike pogledati vrlo nadahnut koncert riječkih bluzera, koji su osim izuzetne svirke napravili i sjajnu atmosferu u kojoj se plesalo, pjevalo i pozorno slušalo.

jed_beckers_group_opatija_2015_rujan

Route 66. One way out, Cocaine, Goin’ Down, Tulsa time, Hey Joe, Matchbox, Sweet home Chicago, Help the poor, I got my Mojo workin’, Lucille, All the love, Suzy Q, The Letter, Magnolia samo su neke od pjesama koje je opatijska publika imala prilike čuti kroz tri koncertna seta. Obzirom da nam je Jed Becker’s group ove jeseni ‘kućni band’, priliku za gledati i slušati majstore na djelu, imati ćete još nekoliko puta do kraja godine, a u narednim koncertima pridružit će im se i razni glazbeni gosti čija ćemo imena otkrit uskoro.

Djelić atmosfere s koncerta pogledajte u našoj fotogaleriji na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net

#wpdevar_comment_3 span,#wpdevar_comment_3 iframe{width:100% !important;}
error: Content is protected !!