FOTO: Odlično finale trodnevne fešte – Blagdan i lijepo vrijeme napunili Kastav masom ljudi za Beli pundejak

Za veliko finale Bele nedeje pobrinuli su se Trio Vox te Mauro Staraj & La Banda na Crekvini i The Baker Street Quartet i Lucky Band na Fortici, koji su u ponoć zaključili ovogodišnji trodnevni program koji je, usprkos lošem vremenu, ponudio novi iskorak u razvoj najveće i najstarije kastavske fešte. Veliku fotogaleriju sa završne večeri ‘nove štorije’ pogledajte na ovom linku

Kastav – Sunce je granulo na Beli pundejak, nakon dva kišna dana vikenda Bele nedeje, a uz lijepo vrijeme i činjenica da je jučer bio državni blagdan rezultirala je rekordnom posjećenošću zadnjeg dana kastavskog tradicionalnog blagdana.

Uz sajam i druženje uz mlado vino, jučerašnji program ponudio je i neka posebno zanimljiva događanja, u koja se ubraja stručna radionica „Med-i-teran z’ Kastva“ u organizaciji Hrvatske udruge senzornih analitičara meda, Pčelarske udruge Kastav te Udruženja pčelarskih udruga PGŽ te Udruge Belica, koja je povezala dva tradicionalna okusa ovog kraja – vina i meda.

Ni tijekom jučerašnjeg dana nisu izostali brojni glazbeni nastupi, a „eter“ su otvorili Coffee Shop Acoustic na Crekvini te klapa Baladur na Fortici, da bi pojsetitelje tijekom dana zabavljali ulični svirači PachaMama Street Connection.

Za veliko finale Bele nedeje pobrinuli su se Trio Vox te Mauro Staraj & La Banda na Crekvini i The Baker Street Quartet i Lucky Band na Fortici, koji su u ponoć zaključili ovogodišnji trodnevni program koji je, usprkos lošem vremenu, ponudio novi iskorak u razvoj najveće i najstarije kastavske fešte.

Veliku fotogaleriju sa završne večeri ‘nove štorije’ pogledajte na ovom linku

D. Ž. / PodUčkun.net
Foto: Damirov Foto Kutak

#wpdevar_comment_3 span,#wpdevar_comment_3 iframe{width:100% !important;}
error: Content is protected !!