FOTO Održan 4. međunarodni susret kolekcionara militarije @ Čavle

U sklopu susreta kolekcionara, bila je predstavljena izložba, dijelova srušenih zrakoplova i opreme srušenih zrakoplovaca, tragača za spomenutim, Radovana Živanovića i njegovih suradnika, Marina Iljadica i Sanjina Tvrde te ratne fotografije autora Petra Trinajstića. Nekoliko fotografija pogledajte na ovom linku

Čavle – Dom kulture u Čavlima jučer je ugostio 4. međunarodni susret kolekcionara militarije na kojem je svoje kolekcije prezentiralo domaćih i stranih 12 izlagača. Veliki broj posjetitelja obilježio je jučerašnji susret kroz druženje u kolekcionarskom duhu koje su realizirali članovi „Hrvatskog društva kolekcionara militarije“ Liburnijskog kraja.

Svrha održavanja susreta, je promicanje razvitka i unapređenja znanja i kulture o vojnoj povijesti, a posebno kolekcionarstva militarije (općenito vojne memorabilije, opreme, kaciga, odora, odlikovanja, svega što je vezano za vojnu povijest, literature, fotografije, filatelije, maketarstva/modelarstva, vojnog, vatrogasnog i policijskog znakovlja i dr.).

U sklopu susreta kolekcionara, bila je predstavljena izložba, dijelova srušenih zrakoplova i opreme srušenih zrakoplovaca, tragača za spomenutim, Radovana Živanovića i njegovih suradnika, Marina Iljadica i Sanjina Tvrde, starodobno vojno vozilo privatnog kolekcionara militarije Damira Cuculića, vlasnika BMW – ovog motora, s pripadajućom prikolicom te ratne fotografije, na kojima su pripadnici 128. brigade Hrvatske vojske, autora Petra Trinajstića.

Nekoliko fotografija pogledajte na ovom linku

n. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!