FOTO: Održan humanitarni nogometni turnir za Nenada Purića Purota @ Lovran

humanitarni_nogometni_turnir_nenad_puric_puro_lovran_2014

Nogometni turnir organiziran od nekolicine prijatelja okupio je 14 ekipa, koji su odmjerili snage na nešto smanjenom igralištu, ali pred zavidnim brojem posjetitelja koje je biranim izborom glazbe dodatno animirao DJ Ervin Mandić. Veliku fotogaleriju koju smo snimili u Lovranu pogledajte na ovom linku

humanitarni_nogometni_turnir_nenad_puric_puro_lovran_2014_2

Lovran – Prošli vikend u Lovranu bio je posvećen plemenitom cilju – prikupljanju sredstava za liječenje Nenada Purića Purota – kojemu je nedavno dijagnosticiran rak kože.

Kao što smo već izvijestili na ovogodišnjem izdanju lovranske punk parade prikupljala su se sredstava i donacije za Purota, a akcija je nastavljena ‘sportskim programom’ jučer na lovranskoj Lokvi.

Nogometni turnir organiziran od nekolicine prijatelja okupio je 14 ekipa, koji su odmjerili snage na nešto smanjenom igralištu, ali pred zavidnim brojem posjetitelja koje je biranim izborom glazbe dodatno animirao DJ Ervin Mandić.

humanitarni_nogometni_turnir_nenad_puric_puro_lovran_2014_1

– Moram napomenut da je kompletan prihod, od prodaje hrane i pića te tombole koja je brojila preko 200 nagrada, namijenjen za pokrivanje troškova liječenja Nenada Purića Purota. Ovim putem zahvaljujem se sponzorima, prijateljima i natjecateljima koji su kotizacijama, donacijama i novčanim prilozima podržali ovu akciju, istaknuo je Mladen Kaligarić.

Iako je primaran cilj bio prikupiti što više novčanih sredstava za Purota, vrijedi spomenuti da je pobjedu odnijela ekipa seniora NK Lovran, drugo mjesto pripalo je ekipi Lovranske glave, dok se na treće mjesto plasirala Lovranska Draga. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Kristijan Jurić, za golmana Nenad Pašić, a većina prisutnih jednoglasno se složila da su organizatori, prijatelji i posjetitelji najveći pobjednici jučerašnjeg druženja, obzirom da su uspješno realizirali ovo humanitarno druženje.

Veliku fotogaleriju koju smo snimili u Lovranu pogledajte na ovom linku

humanitarni_nogometni_turnir_nenad_puric_puro_lovran_2014_3

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!