FOTO: Održana svečana sjednica Gradskog vijeća @ Opatija

Svečana sjednica započela prezentacijom novog turističkog filma o Opatiji s Anom Ruckner u ‘glavnoj ulozi’, a veliku fotogaleriju s Ljetne možete pogledati u nastavku teksta.

Opatija – Sinoć je na Maloj ljetnoj pozornici održana svečana sjednica Gradskog vijeća Opatije u povodu Dana Grada Opatije, Sv. Jakova koji se slavi 25. srpnja.

Duško jeličić Dule

Na svečanoj su sjednici dodijeljene i godišnje nagrade Grada Opatije dobitnicima – zahvalnica, povelje i nagrada za životno djelo. Nagrada za životno djelo dodijeljena je Dušku Jeličiću – Duletu. Počasnim građaninom Grada Opatije imenovan je Jan Kickert, a nagrada Grada Opatije za područje gospodarstva ove je godine dodijeljena je vlasnicima restorana ‘Ružmarin’ Igoru i Goranu Marjanoviću, za područje sporta Daliboru Koreniću, za područje znanosti i zdravstva prof.dr.sc. Siniši Volareviću, za područje odgoja i obrazovanja Ugostiteljskoj školi Opatija i Gimnaziji ‘Eugena Kumičića’ Opatija, te za područje zdravstva i socijalne skrbi Gradskom društvu Crvenog križa Opatija. Zahvalnica za kontinuirani kreativni doprinos u razvoju turističke ponude grada dodijeljena je Yasni Skorup Krneta.

Prigodnu svečanost obogatili su glazbeni brojevi i opatijske mažoretkinje, a u glazbenom dijelu programa nastupili su Duško Jeličić Dule, Damir Kedžo, Antonio Krištofić, Šajeta i Kristina, a program je vodio Robert Ferlin.

[nggallery id=310]

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!