FOTO: Održana velika riječka nogometna fešta – ‘Noć HNK Rijeka – Zajedno smo Rijeka’ @ Opatija

Larry Ambrozich i Matjaž Kek

Larry Ambrozich i Matjaž Kek

Uprava HNK Rijeke jučer je produžila ugovore do 2017. godine s Ivanom Vargićem, Ivanom Tomečakom, Markom Leškovićem, Matejom Mitrovićem, Anasom Sharbinijem, Zoranom Kvržićem, Vedranom Jugovićem i Andrejom Kramarićem. Fotogaleriju koju smo snimili u hotelu Royal pogledajte na ovom linku

Tatjana Zekić Varljen i Ranko Stojanac

Tatjana Zekić Varljen i Ranko Stojanac


Opatija – Po već uhodanom receptu, kalendarsku i sportsku godinu ekipa prvoligaša s Kantride, zaključila je svečanošću ”Noć HNK Rijeka – Zajedno smo Rijeka“, održanom sinoć u opatijskom hotelu Royal, s direktnim prijenosom na Kanalu Ri.

Treću godinu zaredom uz brojne goste i uzvanike, na druženju je uz predstavnike klubova iz HNL-a i vodstvo saveza, sponzore, prijatelje kluba dugogodišnje članove i ostale uzvanike, prisustvovalo kompletno klupsko vodstvo na čelu s predsjednikom Damirom Miškovićem, prvom i drugom momčadi, trenerima te čitavim nizom osoba koje su svojim djelovanjem ostavili neizbrisiv trag u klupskoj povijesti.

– Hvala svima koji su podržali ‘Rijeku’, hvala Gradu koji je partner za poželjeti, hvala obitelji Volpi bez koje ne bi bilo moguće ovo ostvariti. Ponosan sam na sve igrače, trenera, i na apsolutno sve ljude u klubu. Čestitam im na rezultatima, istaknuo je Damir Mišković, predsjednik kluba.

Andrej Kramarić u ugodnom društvu

Andrej Kramarić u ugodnom društvu

Jučerašnje druženje bila je prilika da se još jednom prisjeti godine koja će još neko vrijeme zlatnim slovima ostati upisana u klupskoj povijesti, godine u kojoj je HNK Rijeka organizacijski i sportski napredovala velikim koracima i još jednom pokazala da gradi sve jače ime u obitelji ponajboljih europskih klubova.

Cjelovečernji program vodili su Belma Džomba, Josip Krmpotić i Dražen Turina-Šajeta, a u zabavnom djelu nastupila je Vanna i plesna skupina ‘First Eintertraiment’. Večerašnju feštu okrunio je veliki vatromet i svečano rezanje torte, a vjerojatno najveselija vijest, za sve navijače Rijeke, je produženje ugovora do 2017. godine s Ivanom Vargićem, Ivanom Tomečakom, Markom Leškovićem, Matejom Mitrovićem, Anasom Sharbinijem, Zoranom Kvržićem, Vedranom Jugovićem i Andrejom Kramarićem.

Fotogaleriju koju smo snimili u hotelu Royal pogledajte na ovom linku

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!