FOTO: Održano međuopćinsko prvenstvo Liburnije u sportskom ribolovu – Nastupili natjecatelji iz pet klubova @ Ičići

Prvo mjesto u pojedinačnoj konkurenciji uvjerljivo je osvojio Tonko Pavičević, dok je momčad Tonko Pavičević i Angela Basan postala ovogodišnji momčadski prvak međuopćine za kategoriju juniora do 16 godina. Nekoliko fotografija s natjecanja pogledajte na ovom linku

Ičići – Međuopćinsko prvenstvo Liburnije u sportskom ribolovu za kategoriju juniora do 16 godina starosti održalo se proteklog vikenda u Ičićima, a ukupno je nastupio 21 natjecatelj iz klubova s liburnijskog područja, odnosno članovi klubova SRD „Preluk“ Matulji, DSNM „Volosko“ Volosko, ŠRK „Jadran“ Opatija, ŠRK „Ičiči“ Ičići i SRD „Zubatac“ iz Lovrana.

Lovilo se na obalnom pojasu od Ike prema Ičićima, a najbolje rezultate ostvarili su natjecatelji lovranskog SRD Zubatac. Prvo mjesto u pojedinačnoj konkurenciji uvjerljivo je osvojio Tonko Pavičević, dok je momčad Tonko Pavičević i Angela Basan postala ovogodišnji momčadski prvak međuopćine za kategoriju juniora do 16 godina.

U pojedinačnoj konkurenciji, iza Pavičevića plasirao se Ivan Dončić iz DSNM Volosko, a na trećem mjestu našao se Antonio Gršković iz ŠRK Preluk. Prelučani su zauzeli drugo mjesto u momčadskoj kategoriji, gdje se uz Grškovića natjecao i Alek Saršon, dok je treće mjesto među momčadima osvojila druga ekipa SRD Zubatac koju su činili Luko Pavičević i Patrik Uhač.

Najviše primjeraka ribe ulovio je Tonko Pavičević iz Lovrana, 27 komada, a najveću ribu ulovio je Alek Saršon iz matuljskog kluba, lenicu od 148 grama. Sliedeće službeno natjecanje je Županijsko prvenstvo, koje se održati u lipnju na podrčju riječkog priobalja – Costabelli.

Nekoliko fotografija s natjecanja pogledajte na ovom linku

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!