FOTO: Okusi, mirisi i zvukovi Slavonije očarali domaćine i goste @ Mošćenička Draga

dani_slavonije_moscnicka_draga_cobanac_fis_paprikas_2016_01

U petak je za sve posjetitelje pripremljen fiš-paprikaš, a u subotu čobanac, a za autentičan dojam slavonskih ravnica pobrinuo se i tamburaški sastav Panonija. Dojmove s druženja u znaku Slavonije provjerite u velikoj foto-galeriji.

dani_slavonije_moscnicka_draga_cobanac_fis_paprikas_2016_1_01

Mošćenička Draga – Slavonska ravnica na obali mora? Moguće je sve, pa i u Slavoniji je nekad bilo more, ono Panonsko, a ovih dana pak Slavonija na moru – ljetuje. Naime, u Mošćeničkoj Dragi tijekom ovog vikenda održana je manifestacija ”Okusi, mirisi i zvukovi Slavonije” u organizaciji draške Turističke zajednice.

Manifestacija kojom se želi privući posjetitelje te goste da okušaju proizvode iz drugih krajeva Hrvatske privukla je velik broj ljubitelja ”masne i slasne” slavonske ”meze”, a uz pikantnu hranu i rakijicu vrućina koja vlada zrakom, zavladala je i mnogim tijelima ”kušača”.

dani_slavonije_moscnicka_draga_cobanac_fis_paprikas_2016_3_01

U petak je za sve posjetitelje pripremljen fiš-paprikaš, a u subotu čobanac, a za autentičan dojam slavonskih ravnica pobrinuo se i tamburaški sastav Panonija. Ne treba posebno naglašavati da su mirisi, okusi i zvuci Slavonije oduševili i domaćine i goste, a pravi dokaz dobrog provoda je foto-galerija koju su pripremili naši reporteri.

Dojmove s druženja u znaku Slavonije provjerite u velikoj foto-galeriji.

dani_slavonije_moscnicka_draga_cobanac_fis_paprikas_2016_2_01

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!