FOTO: Otvoren coffeé shop ‘Barocco’ tvrtke Zlatna kava @ Zamet

barocco_caffe_coffe_shop_zamet_rijeka_otvorenja_2015

U asortimanu se može naći kava dostupna u nekoliko varijanti: tradicionalna mljevena kava, kava u zrnu, kava u patronama, kao i kava bez kofeina. Kako je tom prilikom posebna pažnja posvećuje se kvaliteti, a tvrtka surađuje s velikim brojem partnera diljem Hrvatske. Nekoliko fotografija s otvorenja shopa pogledajte na ovom linku

barocco_caffe_coffe_shop_zamet_rijeka_otvorenja_2015_1

Opatija – Prošlog tjedna na adresi Zametska 59 a, otvoren je Coffeé shop-a tvrtke Zlatna kava – Barocco caffe. Otvorenju je prisustvovao veliki broj ljubitelja kave, prijatelja i poslovnih partnera, a akako su istaknuli vlasnici Barocco caffe proizvodi dobiveni su pažljivim stapanjem nekoliko vrsta zrna kave koja daju širok raspon okusa i aroma, kontroliranih od stručnjaka, kako bi odgovarali zacrtanim visokim standardima.

U asortimanu se može naći kava dostupna u nekoliko varijanti: tradicionalna mljevena kava, kava u zrnu, kava u patronama, kao i kava bez kofeina. Kako je tom prilikom posebna pažnja posvećuje se kvaliteti, a tvrtka surađuje s velikim brojem partnera diljem Hrvatske.

barocco_caffe_coffe_shop_zamet_rijeka_otvorenja_2015_2

Zlatna kava d.o.o. obiteljska je tvrtka koja od 1991. godine njeguje tradiciju proizvodnje kave. Prateći svjetske trendove u proizvodnoj tehnologiji i asortimanu, kontinuirano osuvremenjuju Barocco caffe proizvode te na prvo mjesto stavljaju potrošača, njegove potrebe i želje osiguravši mu šalicu kave bogatog okusa i arome te vrsne kvalitete. Posebno se ponose činjenicom da uvažavaju tuđe mišljenje i konkurenciju, prepoznaju i cijene različitosti koje potiču kreativnost, inovativnost i osiguravaju prepoznatljivost.

Nekoliko fotografija s otvorenja shopa pogledajte na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!