FOTO: Otvorena nova trgovina brendiranom robom – Linija Marina Rinaldi stigla u grad @ Opatija

marina_rinaldi_otvorenje_opatija_2015

Riječ je o modnoj liniji za žene punijeg stasa uvjerene u sebe,koje znaju što žele i koje to iskazuju sa diskretnim šarmom i jednostavnošću, izjavila je Dyana Lukić, voditeljica riječke mreže prodajnih punktova tvrtke FIERI. Fotogaleriju s otvorenja trgovine možete pogledati na ovom linku

marina_rinaldi_otvorenje_opatija_2015_1

Opatija – Brand Marina Rinaldi, modna linja kuće Max Mara, od jučer je dostupan i u Opatiji, na lokaciji prekoputa trgovine Tisak Media.

– Sretni smo što nam je pružena mogućnost da u gradu Opatiji otvorimo reprezentativni prodajni prostor za brand Marina Rinaldi. Riječ je o modnoj liniji za žene punijeg stasa uvjerene u sebe,koje znaju što žele i koje to iskazuju sa diskretnim šarmom i jednostavnošću, izjavila je Dyana Lukić, voditeljica riječke mreže prodajnih punktova tvrtke FIERI.

marina_rinaldi_otvorenje_opatija_2015_2

Ova modna linija u veličinama od 21 do 31 nastala je 1980. godine kao odgovor na potrebe žena da svoju popunjenost nose sa šarmom i diskretno. Marina Rinaldi kolekcije se prodaju u preko 200 elegantnih vlastitih dućana (single – brand) i u preko 700 multi – brand trgovina diljem svijeta u velikim svjetskim metropolama kao što su Milano, Rim, Pariz, Los Angeles, Lisabon, Beč ili pak London. A sada – i Opatija.

Fotogaleriju s otvorenja trgovine možete pogledati na ovom linku

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!