FOTO: Počelo je Sedamnaesto izdanje Memorijalnog košarkaškog juniorskog turnira Kvarnerska rivijera – Marino Cvetković @ Opatija

kosarkaski_turnir_marino_cvetkovic_kvarnerska_rivijera_2016_opatija_8_01

Kroz tri dana trajanja turnira, natječu se momčadi KK Kvarner 2010 iz Rijeke, KK Benetton iz Trevisa, KK Janča iz Ljubljane, HKK Zrinjski iz Mostara, KK Split iz Splita i KK Inter iz Bratislave. Veliku fotogaleriju s otvorenja turnira pogledajte na ovom linku

kosarkaski_turnir_marino_cvetkovic_kvarnerska_rivijera_2016_opatija_1_01

Opatija – Sedamnaesto izdanje Memorijalnog košarkaškog juniorskog turnira Kvarnerska rivijera – Marino Cvetković svečano je otvoreno ovoga petka u Sportskoj dvorani Marino Cvetković.

Turnir je otvoren utakmicom KK Kvarnera i KK Benettona, nakon čega je održano svečano otvaranje. Kroz tri dana trajanja turnira natječu se momčadi KK Kvarner 2010 iz Rijeke, KK Benetton iz Trevisa, KK Janča iz Ljubljane, HKK Zrinjski iz Mostara, KK Split iz Splita i KK Inter iz Bratislave.

– Na turniru sudjeluje šest ekipa iz Italije, Slovenije, Slovačke, BiH te Hrvatske i valja istaknuti da su sve to ekipe koje su ili prvaci ili drugo i trećeplasirane ekipu u svojim zemljama. Zahvaljujem Gradu Opatiji koji turnir prati od prvog izdanja, kao i Gradu Rijeci, i Primorsko-goranskoj županiji koji nas prate zadnje dvije godine. Pozivamo sve građane i ljubitelje košarke da nam se pridruže na današnjim utakmicama koje su na rasporedu u 10 i 12 sati (finale), nakon kojeg će se održati zatvaranje turnira i podjela pehara, istaknuo je Robert Jurković.

Veliku fotogaleriju s otvorenja turnira pogledajte na ovom linku

kosarkaski_turnir_marino_cvetkovic_kvarnerska_rivijera_2016_opatija_4_01

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!